Σακίρα-Πικέ: Το BINTEO με την «απιστία» του Ισπανού μέσα στο σπίτι τους και οι αντιδράσεις

Το “καυτό” θέμα του χωρισμού της Σακίρα με τον Ζεράρ Πικέ συζητήθηκε αρκετά το 2022 και από ό,τι φαίνεται οι φαν της σταρ, εξακολουθούν να ασχολούνται με το πρώην ζευγάρι.

Σακίρα – Πικέ σε νέες περιπέτειες: Ενοχλημένος ο ποδοσφαιριστής που τα παιδιά είναι στο Ντουμπάι

Σύμφωνα με το Page Six, θαυμαστές της διάσημης τραγουδίστριας εντόπισαν βίντεο από διαδικτυακή συνέντευξη του Πικέ στο σπίτι του το 2021, όταν ακόμη ήταν μαζί με τη Σακίρα, στο οποίο φέρεται να εμφανίζεται η νυν σύντροφο του Ισπανού, Κλάρα Κία Μαρτί.

«Η νεαρή σύντροφος του Ζεράρ Πικέ εμφανίζεται σε βίντεο από μαγνητοσκοπημένη συνέντευξή του μέσα από το σπίτι που ζούσε με τη Σακίρα, όταν υποτίθεται ότι ζούσαν ευτυχισμένοι μαζί» αναφέρεται στο ρεπορτάζ του Page Six.

Ζεράρ Πικέ: Καυγάς εν πτήσει με την σύντροφό του εξαιτίας της Σακίρα

Το βίντεο διέρρευσε και η Σακίρα είναι «συντετριμμένη» όπως ανέφερε άτομο από το στενό περιβάλλον της στην Page Six. Αν και η ξανθιά γυναίκα στο βίντεο δεν δείχνει το πρόσωπό της στην κάμερα, πολλοί είναι σχεδόν σίγουροι ότι πρόκειται για την Κία Μαρτί.

«Είναι συντετριμμένη όταν μαθαίνει ότι αυτή η γυναίκα μπήκε στο σπίτι που μοιράζονταν με τα παιδιά τους» είπε η πηγή που επικαλείται το site. Την εποχή που η ποπ τραγουδίστρια ήταν σε ένα ταξίδι με τα παιδιά της, ο Πικέ παραχώρησε τη συγκεκριμένη συνέντευξη μέσω Zoom.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ