Ζεράρ Πικέ: Καυγάς εν πτήσει με την σύντροφό του εξαιτίας της Σακίρα

O Ζεράρ Πικέ επέλεξε την Πράγα για μία ρομαντική απόδραση με την αγαπημένη του Κλάρα Κία, αν και ο ίδιος φαίνεται ότι παραμένει «κολλημένος» με την Σακίρα.

Σακίρα-Πικέ: Οριστικοποιήθηκε η συμφωνία για την επιμέλεια των παιδιών

Ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» το ζευγάρι έξω από το ξενοδοχείο του, στο κέντρο της πόλης, ενώ μαζί του ήταν και ο αδελφός του πρώην άσου της Μπαρτσελόνα, Μαρκ με τη σύζυγό του.

Ο Πικέ, που χώρισε με την Σακίρα έπειτα από 12 χρόνια σχέσης, με την 23χρονη φοιτήτρια να θεωρείται η πέτρα του σκανδάλου, εθεάθη σε μία τρυφερή στιγμή με την Κλάρα Κία έξω από το ξενοδοχείο.

Συγκινεί η Σακίρα: Βοηθάει τον πατέρα της να κάνει ασκήσεις στο νοσοκομείο – ΒΙΝΤΕΟ

Ωστόσο, δεν φαίνεται όλα να είναι ειδυλλιακά στη σχέση του 35χρονου ποδοσφαιριστή με την αγαπημένη του. Έντονες ήταν οι φήμες ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει και πως ο Πικέ ακόμη σκέφτεται την Σακίρα. Βέβαια, το ταξίδι αυτό διέψευσε τις φήμες για χωρισμό, αλλά όχι και το γεγονός ότι ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα σκέφτεται ακόμη την πρώην του.

Έφθασαν τσακωμένοι στην Πράγα

Σύμφωνα με την Marca, το ζευγάρι επέλεξε μία low-cost πτήση για το ταξίδι, στο οποίο κάθισαν σε χωριστές θέσεις. Μάλιστα, σε μία άβολη στιγμή, ο Πικέ, που φαίνεται ότι του λείπει ακόμη η πρώην σύντροφός του, δεν έχασε την ευκαιρία και έριξε μια ματιά στις πρόσφατες αναρτήσεις της Σακίρα στο instagram, κάτι που πυροδότησε ένταση με την Κλάρα Κία, η οποία φέρεται να του έκανε σκηνή όταν το αντιλήφθηκε.

Η Marca που επικαλείται διεθνή Μέσα, επισημαίνει ότι η αιτία που ο Ζεράρ Πικέ and η Κλάρα Κία μάλωναν στη διάρκεια του ταξιδιού ήταν επειδή η 23χρονη εξοργίστηκε που ο επιχειρηματίας κοίταζε το προφίλ της Κολομβιανής σουπερστάρ στο Instagram. Κανείς από τους δύο δεν έχει σχολιάσει το περιστατικό, αλλά υπάρχουν κάποιες φωτογραφίες που καταγράφουν την ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι.

Η Σακίρα, πάντως, επέλεξε ιδιωτικό αεροσκάφος για να πετάξει με τους γιους της στη Ρώμη και σίγουρα απολαμβάνοντας τις στιγμές με τα παιδιά της.

πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ