Πλαστικός χειρουργός αποκαλύπτει το μυστικό του για νεανική επιδερμίδα – «Καταπολεμά τα σημάδια γήρανσης»

Αναρωτιέστε πώς διατηρούν το νεανικό τους δέρμα οι celebrities; Μήπως η απάντηση βρίσκεται στην θεραπεία ερυθρού φωτός; Ο Dr. Daniel Barrett, πλαστικός χειρουργός από το Beverly Hills, προτείνει τη χρήση θεραπείας ερυθρού φωτός καθημερινά για πιο υγιή και νεανική επιδερμίδα.

«Είμαι 64 ετών αλλά δείχνω δεκαετίες νεότερη χάρη σε έναν κανόνα διατροφής» – Γυναίκα αποκαλύπτει το μυστικό της

Ο Barrett δημοσίευσε ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο TikTok (@barrettplasticsurgery) μιλώντας για τα οφέλη της θεραπείας με κόκκινο φως, το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 280.000 προβολές.

Ο Barrett είπε ότι χρησιμοποιεί ερυθρό φως κάθε πρωί και μάλιστα σχεδίασε μια μάσκα με LED για να στοχεύει ειδικά στο πρόσωπο. Το κόστος του είναι 348 δολάρια. «Έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει το κολλαγόνο και τη ροή του αίματος στο δέρμα σας. Αυτό σημαίνει λιγότερες ρυτίδες», αναφέρει ο ίδιος.

Τι είναι η θεραπεία ερυθρού φωτός;

Η θεραπεία ερυθρού φωτός χρησιμοποιεί χαμηλές συχνότητες κόκκινου φωτός για την τόνωση της παραγωγής κολλαγόνου και τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος στο δέρμα. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λιγότερες ρυτίδες, πιο σφριγηλή επιδερμίδα και πιο λαμπερό πρόσωπο.

Τα οφέλη της θεραπείας

  • Μειώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων
  • Αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου
  • Βελτιώνει τη ροή του αίματος στο δέρμα
  • Μπορεί να βοηθήσει στη θεραπεία της ακμής (με μπλε φως LED)
  • Ενδέχεται να βοηθήσει στην επούλωση μετά από χειρουργική επέμβαση (με πορτοκαλί φως LED)
@barrettplasticsurgery Replying to @girlwithnoname007 Red light therapy is a game changer! 💃🏼🚨 I highly recommend daily red light use. #redlighttherapy #redlighttherapybenefits #redlight ♬ champagne season – Troy Ogletree

Ενώ ο Dr. Barrett διαθέτει τη δική του μάσκα LED, μελέτες δείχνουν ότι η θεραπεία ερυθρού φωτός μπορεί να είναι αποτελεσματική και με πιο οικονομικές συσκευές. Ωστόσο, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι η συσκευή εκπέμπει το σωστό μήκος κύματος εκπεμπόμενης ακτινοβολίας και ότι τη χρησιμοποιείτε με συνέπεια για να δείτε αποτελέσματα. Οι ειδικοί προτείνουν την αποφυγή μικρών συσκευών τύπου στυλό, καθώς δεν εκπέμπουν αρκετή ενέργεια για να είναι αποτελεσματικές.

Συμπερασματικά, η θεραπεία ερυθρού φωτός μπορεί να είναι μια μη επεμβατική επιλογή για να βελτιώσετε την υγεία και την εμφάνιση του δέρματός σας. Ωστόσο, απαιτείται περαιτέρω έρευνα και η συνεχής χρήση είναι απαραίτητη για διαρκή αποτελέσματα. Συμβουλευτείτε δερματολόγο για να δείτε αν είναι κατάλληλη για εσάς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ