Συγκινεί η Σακίρα: Βοηθάει τον πατέρα της να κάνει ασκήσεις στο νοσοκομείο – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα άκρως συγκινητικό βίντεο με το οποίο αποτυπώνει την αγάπη των παιδιών στους γονείς τους ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σακίρα.

Ο 91χρονος πατέρας της γνωστής τραγουδίστριας νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες σε νοσοκομείο λόγω της βεβαρημένης υγείας του, και εκείνη προσπαθεί να βρίσκεται όσο το δυνατόν περισσότερο στο πλευρό του. Η Κολομβιανή σταρ τον επισκέφτηκε στο νοσοκομείο και δημοσίευσε ένα πολύ τρυφερό βίντεο.

Στο βίντεο φαίνεται η Σακίρα να βοηθά τον πατέρα της με τις ασκήσεις ενδυνάμωσης για τα πόδια του, ενώ στην αίθουσα βρίσκεται και ο γιατρός του. H Σακίρα φαίνεται ενθουσιασμένη με τον πατέρα της που τα καταφέρνει ενώ του φιλάει τα πόδια.

«Και η ζωή συνεχίζεται μεταξύ επισκέψεων στο νοσοκομείο και αποκριάτικων στολών», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο η Σακίρα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)

Πικέ: Επισκέφτηκε τον πατέρα της Σακίρα στο νοσοκομείο – «Είμαστε ακόμη οικογένεια»

Μπορεί ο Ζεράρ Πικέ και η Σακίρα να χώρισαν, ωστόσο οι οικογενειακοί δεσμοί τους παραμένουν ισχυροί. Μάλιστα ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα επισκέφτηκε τον πατέρα της γνωστής τραγουδίστριας στο νοσοκομείο. Την είδηση επιβεβαίωσε η μητέρα της Σακίρα. «Ναι, ήρθε να τον δει. Είμαστε ακόμη οικογένεια», τόνισε σε δημοσιογράφους που τη συνάντησαν έξω από το νοσοκομείο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ