Netflix: 9 ταινίες βασισμένες σε βιβλία για να δείτε αυτό το Σαββατοκύριακο

Στην εποχή του streaming, το Netflix έχει γίνει ένας κολοσσός στην κινηματογραφική ψυχαγωγία. Από οδυνηρά δράματα μέχρι φτηνά θρίλερ, το Netflix έχει κατακτήσει όλες τις αγορές. Ανάμεσα στην πλούσια βιβλιοθήκη της πλατφόρμας υπάρχουν μερικές ξεχωριστές ταινίες που ζωντανεύουν αγαπημένες ιστορίες.

Αυτές οι διασκευές όχι μόνο αποτίουν φόρο τιμής στις λογοτεχνικές τους καταβολές, αλλά διαμορφώνουν και τη δική τους ταυτότητα στην οθόνη.

Netflix: 9 ταινίες βασισμένες σε βιβλία που αξίζει να παρακολουθήσετε

  • Ουδέν Νεώτερον από το Δυτικό Μέτωπο
  • Passing
  • Θηρία Χωρίς Πατρίδα
  • Σκέφτομαι να Βάλω Ένα Τέλος
  • Η Εξουσία του Σκύλου
  • Ο Ιρλανδός
  • Προς Όλα τα Αγόρια που Αγάπησα
  • Ο Λευκός Τίγρης
  • Άσε τον Κόσμο Πίσω

Ουδέν Νεώτερον από το Δυτικό Μέτωπο

Ο 17χρονος Πολ κατατάσσεται στο Δυτικό Μέτωπο του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, μα ο ενθουσιασμός του σύντομα χάνεται, όταν βιώνει την πραγματικότητα της ζωής στα χαρακώματα.

Passing

Στη Νέα Υόρκη του 1920, η πραγματικότητα μιας μαύρης γυναίκας αλλάζει, όταν συναντιέται με μια παιδική της φίλη που παριστάνει τη λευκή.

Θηρία Χωρίς Πατρίδα

Όταν ο εμφύλιος διαλύει την οικογένειά του, ένα αγόρι από τη Δυτική Αφρική αναγκάζεται να ακολουθήσει μια ομάδα μισθοφόρων και μετατρέπεται σε παιδί-στρατιώτης.

Σκέφτομαι να Βάλω Ένα Τέλος

Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται, όταν μια γυναίκα που έχει αμφιβολίες για το νέο της αγόρι πηγαίνει μαζί του να γνωρίσει τους γονείς του στο απομακρυσμένο αγρόκτημά τους.

Η Εξουσία του Σκύλου

Ένας αυταρχικός ιδιοκτήτης ράντσου εξαπολύει έναν πόλεμο εκφοβισμού στη νέα σύζυγο του αδερφού του και τον γιο της, μέχρι που αποκαλύπτονται καλά κρυμμένα μυστικά.

Ο Ιρλανδός

Στην ταινία του Σκορσέζε που έλαβε εξαιρετικές κριτικές, ο εκτελεστής Φρανκ Σίραν θυμάται τα μυστικά που αποσιώπησε ως πιστό μέλος της οικογένειας εγκληματιών Μπαφαλίνο.

Προς Όλα τα Αγόρια που Αγάπησα

Τα πάντα ανατρέπονται στην ήσυχη καθημερινότητα της έφηβης Λάρα Τζιν, όταν τα μυστικά ερωτικά της γράμματα στέλνονται μυστηριωδώς και στα πέντε αγόρια που της αρέσουν.

Ο Λευκός Τίγρης

Ο φιλόδοξος σοφέρ μιας πλούσιας οικογένειας από την Ινδία χρησιμοποιεί τη σπιρτάδα του για να βγει από τη φτώχεια και να γίνει επιχειρηματίας. Βασισμένο σε μπεστ σέλερ.

Άσε τον Κόσμο Πίσω

Οι διακοπές μιας οικογένειας σ’ ένα πολυτελές σπίτι παίρνουν άλλη τροπή, όταν μια κυβερνοεπίθεση αχρηστεύει τις συσκευές τους και δύο ξένοι εμφανίζονται στην πόρτα τους.

Πηγή: FOXreport.gr

Τεστ παρατηρητικότητας: Μπορείτε να βρείτε τις 3 διαφορές στις εικόνες με την γυναίκα σε 15 δευτερόλεπτα;

Τα 10 μεγαλύτερα σε διάρκεια Open-World παιχνίδια

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ