Φρίκη στο Βέλγιο: Σκότωσε 14χρονη μπροστά στην 2χρονη αδελφή της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε

Φρικτό έγκλημα με θύμα ένα κορίτσι 14 ετών στο Βέλγιο. Το κορίτσι βρέθηκε νεκρό σε δάσος της Λιέγης, ενώ δίπλα της ήταν σε κατάσταση σοκ η μόλις 2,5 ετών αδερφή της.

Τα δύο κορίτσια φέρεται να ήταν σε ένα αυτοκίνητο, καθώς εκεί βρέθηκαν τα πράγματα της έφηβης. Ο 37χρονος ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου βρέθηκε νεκρός σε πολύ κοντινό σημείο και φαίνεται πως είχε αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με το βελγικό κανάλι RTL, οι αρχικές πληροφορίες αναφέρουν πως, ο άνδρας είχε επικοινωνήσει μέσω Snapchat με την 14χρονη, στην οποία πρότεινε να πάνε για ψώνια την Πέμπτη. Το κορίτσι δέχθηκε και πήρε μαζί και το αδερφάκι της. Ο άνδρας πήρες τα δύο κορίτσια από τις Βρυξέλλες και από εκείνο το βράδυ εξαφανίστηκαν. Την Παρασκευή ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό των παιδιών και βρέθηκαν τα πτώματά τους.

Δεν υπάρχει γνωστή σχέση μεταξύ του άνδρα και των δύο κοριτσιών, ούτε επίσημη ανακοίνωση για τα αίτια του θανάτου της κοπέλας, ο οποίος όμως έχει κατηγοριοποιηθεί ως ανθρωποκτονία από πρόθεση. Το 14χρονη κορίτσι βρέθηκε νεκρό με το πίσω μέρος του κεφαλιού της χτυπημένο με πέτρα και μία τεράστια πέτρα δίπλα του. Νεκροψίες – νεκροτομές στις σορούς της 14χρονης και του 37χρονου θα διενεργηθούν τη Δευτέρα.

Οι έρευνες επικεντρώνονται στις συζητήσεις που είχε το κορίτσι με τον άνδρα, ο οποίος είχε καταδίκη για εμπρησμό.

Άνδρας που έκανε τζόγκινγκ στην περιοχή και ο οποίος ανακάλυψε τη σορό του κοριτσιού, είπε πως, ήταν πέντε μέτρα από το μονοπάτι και φαινόταν πως ήταν νεκρή για λίγες ώρες. Κάλεσε την Αστυνομία, που έσπευσε στο σημείο, για να διαπιστώσει ότι ήταν ήδη νεκρή.

«Το φοβερό είναι ότι το θύμα ήταν εκεί, φαινόταν και κανένας δεν σταμάτησε πριν από μένα», δήλωσε στα βελγικά Μέσα ο τζόγκερ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ