Άργος Ορεστικό: Δέντρο έπεσε στο πάρκο Εθνικής Αντίστασης

ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Αναστάτωση επικράτησε το μεσημέρι του Σαββάτου (8/11) στο Πάρκο Εθνικής Αντίστασης του Άργους Ορεστικού, όταν ένα μεγάλο δέντρο έσπασε στον κορμό του και έπεσε στον χώρο του πάρκου.
  • Το περιστατικό συνέβη κάτω από συνθήκες που ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί πλήρως, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί, καθώς η κίνηση στο πάρκο ήταν ιδιαίτερα περιορισμένη.
  • Η εικόνα του πεσμένου δέντρου προκάλεσε ανησυχία στους περίοικους και τους λιγοστούς περαστικούς, καθώς το πάρκο αποτελεί σημείο συνάντησης για πολλές οικογένειες.

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του ENIKOS

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Αναστάτωση επικράτησε το μεσημέρι του Σαββάτου (8/11), στο Πάρκο Εθνικής Αντίστασης του Άργους Ορεστικού, όταν ένα μεγάλο δέντρο έσπασε στον κορμό του και έπεσε στον χώρο του πάρκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, το περιστατικό συνέβη κάτω από συνθήκες που ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί πλήρως, όταν ο τεράστιος κορμός του δέντρου δεν άντεξε και έσπασε, πέφτοντας στο έδαφος με εκκωφαντικό θόρυβο, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί, καθώς εκείνη την ώρα η κίνηση στο πάρκο, ήταν ιδιαίτερα περιορισμένη.

Το Πάρκο Εθνικής Αντίστασης αποτελεί σημείο συνάντησης για πολλές οικογένειες, ειδικά τα Σαββατοκύριακα, με τα παιδιά να συχνάζουν κυρίως τις απογευματινές ώρες.

Η εικόνα του πεσμένου δέντρου προκάλεσε ανησυχία στους περίοικους και τους λιγοστούς περαστικούς.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.