Επική στιγμή στο reunion του Παρά Πέντε: Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου τραγούδησε ξανά Τάμτα πάνω σε… σκάλα – ΒΙΝΤΕΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Το cast και η παραγωγή του Παρά Πέντε επανενώθηκαν το βράδυ της Τρίτης για μοναδικό επετειακό reunion 20 χρόνια από την πρώτη προβολή της σειράς.
  • Κατά την διάρκεια του reunion, η Τάμτα εμφανίστηκε ξαφνικά στην οθόνη κι εξέφρασε την επιθυμία της η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου να υποδυθεί ξανά την Ζουμπουλία και να αναβιώσει την επική σκηνή που τραγουδούσε το «Δεν τελειώνει έτσι η αγάπη».
  • Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου δεν αρνήθηκε, ανέβηκε σε μία σκάλα και μάγεψε ξανά το κοινό.

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του ENIKOS

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Το cast και η παραγωγή του Παρά Πέντε επανενώθηκαν το βράδυ της Τρίτης για μοναδικό επετειακό reunion 20 χρόνια από την πρώτη προβολή της σειράς.

Η Ζουμπουλία τραγούδησε ξανά Τάμτα

Κατά την διάρκεια του reunion, η Τάμτα εμφανίστηκε ξαφνικά στην οθόνη κι εξέφρασε την επιθυμία της η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου να υποδυθεί ξανά την Ζουμπουλία και να αναβιώσει την επική σκηνή που τραγουδούσε το «Δεν τελειώνει έτσι η αγάπη» επάνω σε έναν κορμό δέντρου.

Η γνωστή ηθοποίος δεν αρνήθηκε, ανέβηκε σε μία σκάλα κι μάγεψε ξανά το κοινό.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.