Παίρνει Ντιόπ ο Ολυμπιακός
Έτοιμος για μία ακόμα μεταγραφική κίνηση είναι ο Ολυμπιακός. Η αποχώρηση του Ανδρέα Σάμαρη οδήγησε τον Μίτσελ στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του και οι Πειραιώτες κατέληξαν στον Σενεγαλέζο μέσο Πάπε Ντιόπ της Λεβάντε, ο οποίος είχε απασχολησει έντονα και κατά την περσινή μεταγραφική περίοδο την ομάδα του Πειραιά.
Ο 28χρονος άσος με γαλλικό διαβατήριο βρίσκεται πλέον μία ανάσα από τους πρωταθλητές, καθώς οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία και μάλιστα ο παίκτης αναμένεται πιθανότατα εντός της ημέρας στην Ελλάδα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.
Ο Ντιόπ δεσμεύεται ακόμα με συμβόλαιο, κάτι που σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα καταβάλει ένα ποσό και στην ομάδα του παίκτη.
Την περασμένη σεζόν ο Σενεγαλέζος ήταν βασικός κι αναντικατάστατος, μετρώντας 34 συμμετοχές (33 βασικός) στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και σημείωσε τέσσερα γκολ. Στο παρελθόν πέρασε και από τις Σανταντέρ, Ταραγόνα, Τουρ και Ρεν.
Πηγή: filathlos.gr