Έλενα Ασημακοπούλου: Οι αιχμηρές αναρτήσεις στο Instagram για τις «φίλες-φίδια» – «Να σας ενημερώσω ότι σας βλέπω…»

ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Η Έλενα Ασημακοπούλου έκανε δύο αναρτήσεις στο Instagram, απευθυνόμενη σε «φίλες-φίδια» που έχει στον κύκλο της.
  • Η ηθοποιός και επιχειρηματίας θέλησε να ενημερώσει τις γνωστές της, οι οποίες της φέρονται με αυτόν τον τρόπο και χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, πως γνωρίζει τι κάνουν.
  • Στα stories της, η Έλενα Ασημακοπούλου ανέφερε ότι βλέπει τόσο αυτές που παρακολουθούν από άλλα προφίλ και κουτσομπολεύουν, όσο και αυτές που παίζουν τις φίλες αλλά δεν επικοινωνούν.

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του ENIKOS

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Δύο αναρτήσεις που προορίζονται για τις «φίλες-φίδια» που έχει στον κύκλο της, έκανε η Έλενα Ασημακοπούλου  αργά το απόγευμα της Παρασκευής (10/10) στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram.

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας, θέλησε να ενημερώσει τις γνωστές της, οι οποίες της φέρονται με αυτόν τον τρόπο και χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, πως γνωρίζει τι κάνουν.

Στο πρώτο Instagram story της, η Έλενα Ασημακοπούλου δημοσίευσε μία φωτογραφία της έγραψε: «Έχετε και εσείς φίλες φίδια που βλέπουν ανελλιπώς τα stories σας από άλλα προφίλ και τρέφονται με το να σας κουτσομπολεύουν ασταμάτητα; Να σας ενημερώσω… Ότι σας βλέπω».

Έλενα Ασημακοπούλου

Αμέσως μετά, η ηθοποιός και επιχειρηματίας ανέβασε ακόμα ένα στιγμιότυπό της και ανέφερε: «Αααα… Υπάρχουν και αυτές οι φίλες φίδια που βλέπουν από τα κανονικά τους προφίλ, το παίζουν φίλες, σε αγαπάνε πολύ κάθε φορά που θα σε συναντήσουν έξω και απλά έχουν μήνες να στείλουν ένα “τι κάνεις”, γιατί είναι πολυάσχολες… Και αυτές σας βλέπω… Τα φιλιά μου!!!».

Έλενα Ασημακοπούλου

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.