Αντώνης Ρέμος: Αναβάλλονται οι εμφανίσεις του με τον Χρήστο Μάστορα – Το μήνυμα στο Instagram

ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Ο Αντώνης Ρέμος ενημέρωσε τους θαυμαστές του πως αυτή την εβδομάδα δεν θα καταφέρει να βρεθεί στο νυχτερινό κέντρο NOX.
  • Ο επιτυχημένος ερμηνευτής αντιμετωπίζει μια ιογενή λοίμωξη, η οποία τον έχει καταβάλει αρκετά.
  • Η αναβολή αφορά τις εμφανίσεις του στις 9, 10 και 11 Ιανουαρίου, με τον ίδιο να ενημερώνει το κοινό του μέσω βίντεο στο Instagram.

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του ENIKOS

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Ο Αντώνης Ρέμος και ο Χρήστος Μάστορας τη φετινή σεζόν έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους στο NOX, στο οποίο εμφανίζονται κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, όπου διασκεδάζουν το κοινό τους με τα τραγούδια τους.

Πριν από λίγες ώρες, ο Αντώνης Ρέμος ενημέρωσε τους θαυμαστές του, πως αυτή την εβδομάδα δεν θα καταφέρει να βρεθεί στο νυχτερινό κέντρο, λόγω ενός θέματος υγείας.

Συγκεκριμένα, σε βίντεο που ανήρτησε στο προφίλ του στο Instagram, ο επιτυχημένος ερμηνευτής αναφέρει: «Φιλαράκια μου καλησπέρα, κάνω αυτό το βίντεο γιατί θέλω να σας ενημερώσω ότι αυτή την εβδομάδα, δηλαδή 9, 10 και 11 Ιανουαρίου, δεν θα μπορέσω να τραγουδήσω στο NOX γιατί αντιμετωπίζω μία ιογενή λοίμωξη και με έχει καταβάλει αρκετά.

Αποφασίσαμε με τους γιατρούς μου ότι το καλύτερο είναι να κάτσω να ξεκουραστώ λίγο. Συγγνώμη για την ταλαιπωρία, για όλους εσάς που κλείσατε τραπέζι, θα τα πούμε τις επόμενες εβδομάδες, ευχαριστώ».

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.