Η κακοδαιμονία στον Ολυμπιακό συνεχίζεται. Το νέο «θύμα» της ατυχίας, που δεν αφήνει σε ησυχία τους «ερυθρόλευκους» είναι ο Οθέλο Χάντερ.
Ο 29χρονος Αμερικανός σέντερ, ο οποίος βρισκόταν σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, τραυματίστηκε κατά την διάρκεια της απογευματινής προπόνησης και σύμφωνα με την διάγνωση του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού έχει πάθει κάκωση στο δεξιό ισχίο. Ο Χάντερ δεν θα αγωνιστεί την προσεχή Παρασκευή (10/4, 18:00) στην εντός έδρας συνάντηση με την Νίζνι για την τελευταία (14η) αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας και θα αρχίσει αγώνας δρόμου με θεραπείες για να προλάβει τα πλέι οφ, που αρχίζουν σε ακριβώς μια εβδομάδα, την Τρίτη του Πάσχα (14/4).
Στο ματς κόντρα στην ρωσική ομάδα αναμένεται να μην αγωνιστεί και ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος σήμερα έκανε ατομικό πρόγραμμα και θα προφυλαχθεί προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος για τα πλέι οφ.
Πηγή: pamesports.gr
Διαβάστε επίσης:
ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ολυμπιακός 76-70 (ΤΕΛΙΚΟ)