Μανιάτης μέχρι το 2017

Μανιάτης μέχρι το 2017

Ο Ολυμπιακός προχώρησε στην επέκταση του συμβολαίου με τον Γιάννη Μανιάτη για άλλα τρία χρόνια. Ο διεθνής άσος, το συμβόλαιο του οποίου έληγε το επόμενο καλοκαίρι, συμφώνησε να μείνει στον Ολυμπιακό μέχρι το 2017.

Η ανακοίνωση της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ και η δήλωση του ποδοσφαιριστή:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Μανιάτη μέχρι το 2017.

Μετά την επέκταση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό, ο διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής δήλωσε:

«Είμαι περήφανος που αγωνίζομαι σε αυτή την ομάδα, που είναι πάνω από όλα οικογένεια και χαρούμενος που θα συνεχίσω να φοράω την ερυθρόλευκη. Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να καταφέρουμε τους στόχους της ομάδας, για να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε σε τροχιά τίτλων και επιτυχιών και κυρίως για να κάνουμε τον κόσμο μας, διαρκώς, υπερήφανο και χαρούμενο».

Από τον Ολυμπιακό ειπώθηκε ότι δεν υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση για τα μεταγραφικά. Ο Ισά επιστρέφει την Τρίτη στην Αθήνα, ο Μίτσελ στις αρχές της επόμενης εβδομάδας και ο Καρεμπέ δεν είναι γνωστό πότε θα έρθει στην Ελλάδα. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός πάντως προχωράει κανονικά.

Την Τρίτη θα ανακοινωθεί η ημερομηνία παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα περίοδο.

Όπως γράψαμε και νωρίτερα ο Ολυμπιακός δεν έχει σχέση με όσα ανακοίνωσε η Νανσί περί επαφών του Μολό και διαπραγματεύσεων με άλλη ομάδα.

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK