Βόλος: Μαχαίρι, σουγιά και λοστό είχε στο αυτοκίνητό του ο 37χρονος που γρονθοκόπησε 21χρονη μέσα σε νυχτερινό μαγαζί  

Ανάστατη παραμένει η τοπική κοινωνία στον Βόλο, μετά το σοβαρό περιστατικό που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (14/03), στη συνοικία των Παλαιών.

Υπενθυμίζεται, ότι έπειτα από νυχτερινή έξοδο, 37χρονος άνδρας επιτέθηκε με απειλές σε μια 21χρονη κοπέλα, γρονθοκοπώντας την.

Στη συνέχεια και ενώ η κοπέλα προσπάθησε να μπει στο αυτοκίνητό της και να αποχωρήσει, ο 37χρονος άνδρας ξεκίνησε να σπάει τα τζάμια και να κλωτσάει το όχημα με δύναμη.

Επί τόπου κλήθηκε η αστυνομία, η οποία συνέλαβε τον 37χρονο, ενώ σύμφωνα με νέες πληροφορίες από το taxydromos.gr, στην κατοχή του βρέθηκαν μαχαίρι, σουγιάς και ένας σιδερένιος λοστός.

Οι αστυνομικοί τον οδήγησαν στο κρατητήριο.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK