Καλά στην υγεία του ο κτηνοτρόφος από τη Θεσσαλονίκη: «Θα πάρουν τα πρόβατα τη Δευτέρα, δεν θα αντισταθούμε»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Ο κτηνοτρόφος Κωνσταντίνος Θεολόγος, που κατέρρευσε μετά την θανάτωση των 450 προβάτων του λόγω ευλογιάς, είναι καλά στην υγεία του.
  • Η οικογένειά του ευχαριστεί τον κόσμο για την συμπαράσταση, ενώ η κόρη του δήλωσε: «Ο μπαμπάς μου είναι καλά δόξα τω Θεώ γλίτωσε από τα χειρότερα», μετά το εγκεφαλικό που υπέστη.
  • Τα πρόβατα θα παραληφθούν την Δευτέρα, με την οικογένεια να δηλώνει: «Εμείς δεν θα αντισταθούμε, δεν μπορεί να βαστάξει άνθρωπος την αγωνία. Δεν μπορούμε να παλέψουμε άλλο».

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του ENIKOS

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Καλά στην υγεία του είναι ο κτηνοτρόφος Κωνσταντίνος Θεολόγος, που φαινόταν σε βίντεο να αποχαιρετά με λυγμούς τα 450 πρόβατά του, που θανατώθηκαν λόγω της ευλογιάς, και στην συνέχεια κατέρρευσε.

Σε νέο βίντεο που ανέβασε η οικογένεια του κτηνοτρόφοι, από την πλευρά της ευχαριστεί τον κόσμο για την συμπαράσταση που έδειξε με κάθε τρόπο, αυτές τις ημέρες.  «Ο μπαμπάς μου είναι καλά δόξα τω Θεώ γλίτωσε από τα χειρότερα», είπε αρχικά η κόρη του, μετά το εγκεφαλικό που υπέστη.

Σχετικά με τα πρόβατα της οικογένειας, ανέφερε πως θα τα πάρουν την Δευτέρα. «Εμείς δεν θα αντισταθούμε, δεν μπορεί να βαστάξει άνθρωπος την αγωνία. Δεν μπορούμε να παλέψουμε άλλο».

Στο ίδιο βίντεο μιλάει και ο κτηνοτρόφος, όσο βρισκόταν στο νοσοκομείο, και ανέφερε πως «μετάνιωσα που δεν τα έδωσα όταν τα έδιναν και άλλοι, τα γιάτρεψα και για αυτό με πονάει πάρα πολύ, έπρεπε να τα είχα δώσει όταν ήταν άρρωστα, τουλάχιστον θα είχα την ανάμνηση ότι το κοπάδι μου αρρώστησε».

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.