Ζήσης Ρούμπος: «Η παιδική μου ηλικία έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο τι μπαμπάς είμαι»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Ο Ζήσης Ρούμπος μίλησε στην εκπομπή «Μαμά-δες» για το πώς είναι ως πατέρας, εξηγώντας το πώς τον επηρέασε σε αυτόν τον πολύ σημαντικό ρόλο της ζωής του, τα παιδικά του χρόνια.
  • «Πρόλαβα τη γειτονιά», ανέφερε ο ηθοποιός, τονίζοντας πως «το παιχνίδι ήταν… καθημερινότητα» και το ζούσε στην ιδανική του μορφή με άλλα παιδιά, κάτι που πλέον δεν υπάρχει.
  • «Δεν είχαμε τρυφερότητα, δεν μιλάγαμε, δεν μας μιλούσαν για τίποτα», είπε ο Ζήσης Ρούμπος, καταλήγοντας πως «η παιδική μου ηλικία έπαιξε καθοριστικό ρόλο… στο τι μπαμπάς είμαι».

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του enikos.gr

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Τον Ζήση Ρούμπο υποδέχτηκε η Δανάη Μιχαλάκη στην εκπομπή «Μαμά-δες», το Σάββατο 16 Μαΐου. Ο ηθοποιός μίλησε για το πώς είναι ως πατέρας, εξηγώντας το πώς τον επηρέασαν σε αυτόν τον πολύ σημαντικό ρόλο της ζωής του, τα παιδικά του χρόνια.

Ζήσης Ρούμπος: «Τον Μάιο του 2024 διαγνώστηκα με καρκίνο του δέρματος»

Σε σχετική ερώτηση που δέχτηκε, ο Ζήσης Ρούμπος απάντησε: «Τα δικά μου παιδικά χρόνια, όπως όλων μας, καθόρισαν το ποιος είμαι σαν άνθρωπος, και κατ’ επέκταση σαν πατέρας. Άλλες εποχές. Είμαι γεννημένος το 1976, οπότε τα παιδικά μου χρόνια, ξέρεις, είχαμε ακόμα καταπέλτες. Ήταν αυτά τα χρόνια… Όχι». 

«Με καθόρισαν και με τα αρνητικά και με τα θετικά. Ας πούμε εγώ πρόλαβα τη γειτονιά, το παιχνίδι έξω. Το παιχνίδι ήταν, θα τολμήσω να πω, καθημερινότητα. Και το ζούσαμε στην ιδανική του μορφή, με άλλα παιδιά.

Ζήσης Ρούμπος: «Έχει χαθεί λίγο η μπάλα με το political correct»

Όπως ξέρεις πολύ καλά, πλέον αυτό δεν υπάρχει. Για να κοινωνικοποιηθεί το παιδί θα συμβεί είτε στο σχολείο, που είναι ένα πολύ κλειστό σύστημα. Και έξω από το σχολείο θα πρέπει να είναι κάτι οργανωμένο, με ραντεβού. Οπότε αυτά είναι τα θετικά της δικής μου παιδικής ηλικίας. Πρόλαβα τη γειτονιά!», πρόσθεσε.

Επιπλέον, είπε ότι: «Είχε πάρα πολλά αρνητικά παρελκόμενα. Όπως προείπα, δεν είχαμε τρυφερότητα, δεν μιλάγαμε, δεν μας μιλούσαν για τίποτα.

Ζήσης Ρούμπος: Μεγάλωσα με το ‘η γυναίκα είναι κατώτερη’ – Έχω ασκήσει λεκτική και ψυχολογική βία

Εμείς, οι γενιές αυτές, χρειάστηκε να επεξεργαστούμε τα πράγματα μόνοι μας. Να τα διαχειριστούμε μόνοι μας, να εκπαιδεύσουμε τον εαυτό μας. Η παιδική μου ηλικία έπαιξε καθοριστικό ρόλο, νομίζω, στο τι μπαμπάς είμαι». 

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google