Ζήσης Ρούμπος: «Έχει χαθεί λίγο η μπάλα με το political correct»

Για το ζήτημα της πολιτικής ορθότητας αλλά και για το πόσο άλλαξε η ζωή του μετά τη γέννηση του γιου του μίλησε σε συνέντευξή του ο Ζήσης Ρούμπος.

Μιλώντας στο Open o δημοφιλής κωμικός τόνισε: «Θεωρώ ότι υπάρχει μια υπερβολή στο political correct. Γενικά, όπως σε όλα τα γήπεδα, έτσι και εδώ έχει χαθεί λίγο η μπαλίτσα. Μπαλίτσα είναι όμως και θα βρεθεί ή θα φέρουμε για αντικατάσταση να φουσκώσουμε άλλη, ελπίζω. Στα δικά μου κείμενα δεν με επηρεάζει γιατί με απασχολεί πάρα πολύ το να μην προσβάλλω κόσμο στην κωμωδία μου. Δεν θέλω να πολώνω ούτε να διχάζω. Δεν μιλάω για επικαιρότητα, δεν μιλάω για πρόσωπα και δεν μιλάω για πολιτική».

Kαι στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είναι βασικό μου μέλημα να μην προσβάλλω και να μην στεναχωρώ τον κόσμο που έχει δώσει τα λεφτά του για να έρθει να με δει».

Όσον αφορά στο παιδί του ο Ζήσης Ρούμπος είπε: «Με απόλυτη ειλικρίνεια θα πω ότι με ωρίμασε αρκετά αλλά το περισσότερο κομμάτι της ωρίμανσης έπεσε πάνω στην γυναίκα μου. Εγώ έκανα πίσω και βγάζω το άχτι μου από τα παιδικά κατάλοιπα που είχα. Δηλαδή το πιο κλασικό, που λέω και γελάω πάντα, είναι ότι τα παιχνίδια που αγόραζα ειδικά τα πρώτα χρόνια στον μικρό ήταν παιχνίδια που ήθελα εγώ. Ήταν πέντε χρόνια πάνω από την ηλικία του».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ