Ζήσης Ρούμπος: Η γυναίκα μου με στήριξε για να μην εγκαταλείψω την ηθοποιία

Ο ηθοποιός και κωμικός Ζήσης Ρούμπος μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την ψυχανάλυση που κάνει εδώ και πολλά χρόνια και τον έχει βοηθήσει όπως είπε πάρα πολύ, αλλά και για τη γυναίκα του η οποία είναι δημόσιος υπάλληλος και του έχει σταθεί πάρα πολύ στην καριέρα του. Μάλιστα όπως αποκάλυψε στην εκπομπή ‘The 2Night Show”, είναι ότι του αρέσουν οι δραματικοί ρόλοι και θα ήθελε πολύ να παίξει έναν τέτοιο ρόλο στο μέλλον.

“Έχω ασκήσει βία ψυχολογική και λεκτική. Χρειάστηκε να δουλέψω πάρα πολύ για να σκοτώσω το…τέρας, δεν ήταν εύκολο, και ακόμα δουλεύω πολλά πράγματα, είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα που κλήθηκα να κάνω ” είπε με ειλικρίνεια ο ηθοποιός και συνέχισε: “το πιο σημαντικό πράγματα εν έτη 2021, που μπορούμε να πούμε δημόσια είναι επιτέλους να φύγει το στίγμα της ψυχανάλυσης. Να σταματήσει αυτό το ταμπού που υπάρχει στην Ελλάδα ότι για ψυχανάλυση πηγαίνεις αν είσαι τρελός, ή αν έχεις πρόβλημα. Όχι. Είναι η πιο σημαντική δουλειά που μπορείς να κάνεις με τον εαυτό σου” είπε ο Ζήσης Ρούμπος.

Ο Ζήσης Ρούμπος για τη γυναίκα του

“Έχω την τύχη να λέω ότι είμαι ευτυχισμένος γιατί έχω αυτόν τον άνθρωπο δίπλα μου τη γυναίκα μου, η οποία έχει περάσει πάρα πολύ δύσκολα μαζί μου. Δουλέψαμε μαζί πολύ και είναι ένας από τους σημαντικούς λόγους που κάνω αυτή τη στιγμή τη δουλειά που κάνω. Ήταν αυτή που στήριξε εξ αρχής, και κάποια στιγμή πριν γίνω γνωστός στο ευρύ κοινό, πριν την τηλεόραση, θέλαμε να κάνουμε οικογένεια και της είπα δεν βγαίνει  με την ηθοποιία, να το αφήσουμε να βρω μια δουλειά, και μου είπε μην τολμήσεις,  γιατί αυτό που μου περιγράφεις δεν είναι ο άνθρωπος που ερωτεύτηκα” κατέληξε ο γνωστός κωμικός.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ