Συγκλονιστική εξομολόγηση από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: Τα χάπια με οδήγησαν στα πρόθυρα της τρέλας

Την περιπέτειά του στην προσπάθειά του να χάσει γρήγορα κιλά περιέγραψε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συγκλονίζοντας, καθώς το εγχείρημά του θα μπορούσε να είχε αποδειχθεί μοιραίο για την υγεία του.

“Δεν νοείται το 2021 να μιλά κανείς για τα κιλά κανενός. Δεν ξέρεις για ποιον λόγο κάποιος έβαλε κιλά, ούτε τι μπορεί να έχει συμβεί στην υγεία του… Εμένα μου συνέβη κάτι συνταρακτικό όταν αποφάσισα να χάσω κιλά γρήγορα. Πήγαν όλα τόσο στραβά που μου γύρισε μπούμερανγκ” είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και περιέγραψε την περιπέτειά του.

“Πήγα σε έναν πλαστικό χειρουργό πριν από 1,5 με τρία χρόνια για να με βοηθήσει να χάσω κιλά. Βλέποντάς με μου είπε ότι έχω πολύ σπλαχνικό λίπος και πρέπει να τα χάσω γρήγορα. Για να τα χάσω γρήγορα, λοιπόν, μου έδωσε ένα χάπι. Όταν πήγα στο φαρμακείο, ο φαρμακοποιός με κοίταξε λίγο παράξενα και με ρώτησε “είστε σίγουρος ότι θέλετε να πάρετε αυτό το φάρμακο;”. Να μην τα πολυλογώ, ο άνθρωπος μου το έδωσε με το ζόρι. Πάω να το προτείνω και σε έναν άλλο φίλο μου αλλά ο δικός του φαρμακοποιός δεν του το έδωσε. Μιλάμε για φάρμακο που κυκλοφορεί -και δεν έχει να κάνει με δίαιτα… Η Νάνσυ, θυμάμαι, είχε διαβάσει τότε τι μπορεί να κάνει στον εγκέφαλο και είχε πάθει σοκ. Έλεγε ότι το χάπι αυτό “χτυπάει” εγκεφαλικά άσχημα κάποιες φορές. Παίρνω λοιπόν το χάπι για έναν μήνα και πραγματικά μόνο που δεν έκανα κακό σε άνθρωπο! Όπως ακριβώς το λέω! Τ νεύρα μου ήταν σε κατάσταση τρέλας, ήμουν ένας άλλος άνθρωπος και δεν αντιλαμβανόμουν ότι αυτό μου το προκαλούσε το χάπι. Νόμιζα ότι ήταν από την κούραση! Ήταν ένας μήνας-κόλαση, που δεν καταλάβαινα τι μου συνέβαινε. Κάποια στιγμή λειτούργησε, μου σταμάτησε την πείνα -γιατί, ουσιαστικά, αυτήν τη δουλειά έκανε. Προφανώς, όμως, για να σου σταματάει την πείνα σκέψου πώς επενεργεί στον εγκέφαλο! Έφτασα να είμαι σε φάση παράνοιας, σου λέω, δεν καταλάβαινα τι έκανα! Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα μπορούσα να γίνω τόσο επιθετικός -από το πρωί στο ραδιόφωνο μέχρι το βράδυ. Όταν οι δικοί μυ άνθρωποι μου είπαν “Γρηγόρη δεν είσαι καλά, σταμάτα το χάπι, θα κάνεις κακό σε ανθρώπους” και το σταμάτησα, ξαναβρήκα τον εαυτό μου! Παθαίνω σοκ και λέω “αν είναι έτσι, δεν θέλω να χάσω κιλά ποτέ”…Γι’ αυτό και με πείραξε πολύ όλη αυτή η φασαρία που έγινε μετά για τα κιλά μου. Πολλοί θεώρησαν την αντίδρασή μου υπερβολικά, Έλεγα τότε κάποια πράγματα, όμως, δεν μπορούσα να μπω σε λεπτομέρειες. Όλο αυτό μου γύρισε μπούμερανγκ και μετά από αυτό είπα “θα φάω, θα φάω κι άλλο”. Και έφτασα στο peak μετά: Ήθελα μόνο να τρώω τίποτα άλλο! Τώρα θέλω να το δημοσιοποιήσω για να προσέχει ο κόσμος τι φάρμακα παίρνει, ακόμη και από σημαντικούς γιατρούς – γιατί μιλάμε για έναν πολύ καλό γιατρό” υπογράμμισε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σύμφωνα με το δημοσίευμα της ON Time.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ