Το hack που επιτρέπει στους χρήστες του TikTok να κάνουν αυτόματο σκρολάρισμα – Πώς να το ενεργοποιήσετε

Έχετε κουραστεί να κάνετε χειροκίνητα το σκρολάρισμα στο feed στο TikTok; Θέλετε να παίζουν τα βίντεο του TikTok αυτόματα ενώ εσείς κάνετε κάποια άλλη δουλειά; Είστε τυχεροί. Πλέον γίνεται.

Χάρη στη νέα λειτουργία «αυτόματης κύλισης» του TikTok, μπορείτε να παρακολουθήσετε μια ατελείωτη ροή βίντεο χωρίς να χρειάζεται να κουνήσετε το δάχτυλό σας.

Πώς να ενεργοποιήσετε την αυτόματη κύλιση:

Για να ενεργοποιήσετε την νέα λειτουργία του TikTok:

  • Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε την τελευταία έκδοση του TikTok.
  • Ανοίξτε την εφαρμογή, μεταβείτε στο For You Page (FYP) σας και παρακολουθείστε ένα βίντεο
  • Στη συνέχεια, κρατήστε πατημένο το πλήκτρο στην οθόνη για να αποκαλύψετε τα στοιχεία ελέγχου βίντεο. Θα δείτε μια επιλογή με την ένδειξη «Αυτόματη κύλιση» στα δεξιά με ένα εικονίδιο βέλους.
  • Πατήστε το για να ενεργοποιήσετε την αυτόματη κύλιση.

Μόλις ενεργοποιήσετε την αυτόματη κύλιση, το TikTok θα αναπαράγει αυτόματα το επόμενο βίντεο όταν τελειώσει το πρώτο. Ωστόσο, αυτή η αυτοματοποιημένη λειτουργία δεν θα λειτουργήσει αν υπάρχει κάποια ανάρτηση φωτογραφίας και θα πρέπει να τις αλλάξετε χειροκίνητα για να συνεχίσετε την αυτόματη κύλιση.

Ένα βέλος με το εικονίδιο της παύλας θα εμφανιστεί στην επάνω δεξιά πλευρά της ροής σας όταν ενεργοποιήσετε την αυτόματη κύλιση. Απλώς πατήστε αυτό το εικονίδιο για να απενεργοποιήσετε την αυτόματη κύλιση.

πηγή: FOXreport.gr

Netflix: 5 ριάλιτι που θα σας καθηλώσουν μπροστά στις οθόνες σας

Ξεκαρδιστικό βίντεο: Τσοπανόσκυλο προσπαθεί να «μαζέψει» το τεράστιο άγαλμα ενός προβάτου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ