Ζελένσκι: Ο Τραμπ άρχισε να βλέπει τα πράγματα λίγο διαφορετικά – Τι είπε για τη συνάντησή τους στο Βατικανό

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε ότι οι απόψεις του Αμερικανού ηγέτη Ντόναλντ Τραμπ άρχισαν να εξελίσσονται μετά τη συνάντησή τους στο Βατικανό τον περασμένο μήνα, την πρώτη μετά τη σύγκρουση που είχαν στον Λευκό Οίκο.

«Είμαι βέβαιος ότι μετά τη συνάντησή μας στο Βατικανό, ο Πρόεδρος Τραμπ άρχισε να βλέπει τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Θα το δούμε. Αυτό είναι το όραμά του, η επιλογή του σε κάθε περίπτωση», δήλωσε ο Ζελένσκι σε μια μικρή ομάδα δημοσιογράφων, μεταξύ των οποίων και το AFP, σε δηλώσεις με εμπάργκο μέχρι το Σάββατο.

Νυχτερινή επίθεση της Ρωσίας στην Ουκρανία

Η Ρωσία εξαπέλυσε 183 μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (drones) και 2 βαλλιστικούς πυραύλους σε επίθεσή της στη διάρκεια της νύχτας κατά της Ουκρανίας, ανακοίνωσε η ουκρανική πολεμική αεροπορία.

Από τα 183 μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα που εξαπολύθηκαν κατά της ουκρανικής επικράτειας, η πολεμική αεροπορία διευκρίνισε ότι κατέρριψε τα 87 και ότι άλλα 73 κατέπεσαν χωρίς να προκαλέσουν ζημιές.

Την ίδια ώρα, ο δήμαρχος του Νοβοροσίσκ κήρυξε σήμερα κατάσταση έκτακτης ανάγκης στη ρωσική πόλη-λιμάνι στη Μαύρη Θάλασσα, καθώς, όπως σημείωσε, ουκρανική επίθεση με μη επανδρωμένο εναέριο όχημα (drone) προκάλεσε τον τραυματισμό τουλάχιστον 5 ανθρώπων, μεταξύ των οποίων δύο παιδιά, και ζημιές σε κτίρια κατοικιών.

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK