Σοκ – Αυτοκτόνησε σε ζωντανή μετάδοση γιατί τον χώρισε η σύζυγος του – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Σοκ προκαλεί η απόφαση ενός άνδρα από τη Ρωσία να μεταδώσει μέσω livestream την αυτοκτονία του. Όπως αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ, ο 31χρονος Arslan Valeev από την Αγία Πετρούπολη φέρεται να έδωσε τέλος στη ζωή του αφήνοντας ένα από τα πλέον επικίνδυνα και δηλητηριώδη φίδια του κόσμου, μια μαύρη μάμπα που είχε ως κατοικίδιο, να τον δαγκώσει στο χέρι, γιατί χώρισε από τη σύζυγό του.

Στο βίντεο που μεταδόθηκε ζωντανά στο διαδίκτυο φαίνεται ο 31χρονος blogger και πρώην υπάλληλος ζωολογικού κήπου αρχικά να αναφέρεται σε κάτι που πρέπει να κάνει. Στη συνέχεια μπροστά στην κάμερα ακούγεται να λέει “αν πεθάνω, θα πεθάνω. Θα μείνω μαζί σας για λίγο ακόμα. Στην περίπτωση που – υπάρχει ένα μήνυμα στο κινητό μου για την Κάτια. Πείτε της ότι την αγάπησα πάρα πολύ” συνεχίζει δείχνοντας την πληγή από το δάγκωμα του φιδιού στο χέρι του.

“Δεν πιστεύω ότι αυτό συμβαίνει σε μένα. Αυτό είναι το τηλέφωνο της Κάτια, αν κάποιος καταφέρει να της τηλεφωνήσει, εάν έχει χρόνο να έρθει να με δει, θα ήμουν χαρούμενος. Στην πραγματικότητα πεθαίνω. Αντίο. Θα ήμουν χαρούμενος να δω την Κάτια” ακούγεται να λέει ο 31χρονος.

Φίλοι του Arslan Valeev δήλωσαν ότι στις 4 Αυγούστου είχε κατηγορήσει τη σύζυγό του για απιστία και στη συνέχεια την είχε χτυπήσει. Αργότερα ο ίδιος δήλωσε μετανιωμένος και στις 21 Σεπτεμβρίου προχώρησε σε μια δημόσια συγγνώμη για τη συμπεριφορά του.

Σε προηγούμενο βίντεο, ο 31χρονος είχε εκφράσει την απογοήτευσή του για το διαζύγιο του λέγοντας “δεν μπορώ να περιγράψω το σοκ που βιώνω. Ξέρω τι πρέπει να κάνω, έχω ακούσει πολλές συμβουλές αλλά το αίσθημα του κενού που έχω μπορεί να περάσει με το χρόνο. Δεν συμβαίνουν θαύματα, δεν ζούμε σε παραμύθι”.

Δείτε το βίντεο

 Πηγή πληροφοριών: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ