Βοιωτία: Ελεύθερη η 62χρονη που έθαψε την μητέρα της δίπλα στο σπίτι για να παίρνει την σύνταξή της

ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Ελεύθερη αφέθηκε η 62χρονη από το Κλειδί Βοιωτίας, η οποία συνελήφθη γιατί έθαψε την μητέρα της σε στάβλο, δίπλα στο σπίτι της, ώστε να συνεχίσει να λαμβάνει την σύνταξή της.
  • Η 62χρονη οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας (22/9) στο Αυτόφωρο και λίγες ώρες αργότερα αφέθηκε ελεύθερη.
  • Σύμφωνα με πληροφορίες, η 62χρονη έδωσε το μικρό όνομα του συνεργού της και ζήτησε να επικοινωνήσει με τον δικηγόρο της και τον γιο της.

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του ENIKOS

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Ελεύθερη αφέθηκε η 62χρονη από το Κλειδί Βοιωτίας, η οποία συνελήφθη γιατί έθαψε την μητέρα της σε στάβλο, δίπλα στο σπίτι της, ώστε να συνεχίσει να λαμβάνει την σύνταξή της.

Βοιωτία: Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη με την 62χρονη που έθαψε την μητέρα της για να παίρνει την σύνταξή της – Η καταγγελία, οι έρευνες και οι μαρτυρίες

Η 62χρονη, που κρατούνταν στο Αστυνομικό Τμήμα Θηβών, οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας (22/9) στο Αυτόφωρο και λίγες ώρες αργότερα, το μεσημέρι της Δευτέρας, αφέθηκε ελεύθερη, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η 62χρονη φέρεται να ζητούσε επίμονα να μάθει τι λέγεται για την ίδια στα μέσα ενημέρωσης, καθώς φέρεται να άκουσε το όνομά της σε τηλεοπτικό δελτίο μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα.

Βοιωτία: Η στιγμή της σύλληψης της 62χρονης που έθαψε τη μητέρα της για να παίρνει τη σύνταξή της

Την ίδια στιγμή, πληροφορίες αναφέρουν ότι έδωσε το μικρό όνομα του συνεργού της. «Ο Γ. με βοήθησε να τη θάψω, γιατί είχα οικονομικά προβλήματα» φέρεται να είπε.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η 62χρονη έχει ζητήσει να έρθει σε επαφή με τον δικηγόρο της, καθώς και με τον γιο της, ο οποίος διαμένει στην Κρήτη.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.