Σύνταγμα: Νέες εικόνες από τα επεισόδια – «Βροχή» από μολότοφ, χημικά και κρότου λάμψης

Εμπόλεμη ζώνη θυμίζει αυτή την ώρα το κέντρο της Αθήνας, με κουκουλοφόρους να εξαπολύουν σφοδρή επίθεση στις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στο προαύλιο της Βουλής.

Οι κουκουλοφόροι κινήθηκαν προς την πλαϊνή είσοδο της Βουλής, από την πλευρά της Β. Αμαλίας δίπλα από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, και άρχισαν να εκσφενδονίζουν μολότοφ, πέτρες και μάρμαρα που είχαν σπάσει νωρίτερα από τα πεζοδρόμια. Οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με χρήση χημικών και κρότου λάμψης.

Σημειώνεται ότι την ώρα που ξεκίνησαν τα επεισόδια στο Σύνταγμα και το ευρύτερο κέντρο της Αθήνας βρίσκονταν εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες όλων των ηλικιών που διαδήλωσαν ειρηνικά με αφορμή την συμπλήρωση δύο ετών από την τραγωδία στα Τέμπη, ζητώντας δικαίωση για τα 57 θύματα.

Δείτε εικόνες:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK