Νέο μπλόκο αγροτών στην Εγνατία Οδό – Κλειστό το ρεύμα προς Βέροια

Σύνοψη από το

  • Λίγο πριν από τις 10:30 το πρωί, αγρότες της Αλεξάνδρειας Ημαθίας απέκλεισαν το ρεύμα προς Βέροια στην Εγνατία Οδό, στον κόμβο Νησελίου, ανεβάζοντας τρακτέρ στο οδόστρωμα.
  • Μέλος της συντονιστικής επιτροπής αγώνα δήλωσε ότι «είναι άγνωστο το πότε θα ανοίξουμε τον δρόμο», υποδηλώνοντας αοριστία για τη διάρκεια του αποκλεισμού.
  • Οι αγρότες διατηρούν ανοιχτή δίοδο για οχήματα έκτακτης ανάγκης, ενώ οι κινητοποιήσεις τους στην είσοδο της Αλεξάνδρειας συνεχίζονται από την 1η Δεκεμβρίου.
Το AI widget του enikos.gr δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του AI Launchpad των FT, το οποίο υποστηρίζεται από το GNI.
Το κείμενο της σύνοψης ελέγχεται από έμπειρους δημοσιογράφους.

Λίγο πριν από τις 10:30 το πρωί έφτασαν στον κόμβο Νησελίου, επί της Εγνατίας Οδού, οι αγρότες της Αλεξάνδρειας Ημαθίας και προχώρησαν άμεσα στον αποκλεισμό του ρεύματος προς Βέροια, ανεβάζοντας πάνω στο οδόστρωμα τα τρακτέρ τους.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ μέλος της συντονιστικής επιτροπής αγώνα, «είναι άγνωστο το πότε θα ανοίξουμε τον δρόμο».

Επισημαίνεται ότι, παρά τον αποκλεισμό, οι αγρότες διατηρούν ανοιχτή μία δίοδο αποκλειστικά για οχήματα έκτακτης ανάγκης, ενώ υπενθυμίζεται ότι από την 1η Δεκεμβρίου παρατάσσουν τα τρακτέρ και τα αγροτικά τους οχήματα στην είσοδο της Αλεξάνδρειας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK