Σοκ από τις καταθέσεις για τον καθηγητή που ασελγούσε στις μαθήτριές του

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις των θυμάτων του καθηγητή από τα Χανιά, ο οποίος δεν δίσταζε να ασελγεί σε μαθήτριες ακόμα και μέσα στο φροντιστήριο του.

Στις καταθέσεις τους, τα κορίτσια, που σήμερα είναι από 18 έως 24 ετών, αποκαλύπτουν ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την αρρωστημένη δράση του 57χρονου, ο οποίος φέρεται ότι βίαζε και ασελγούσε στα θύματά του όταν αυτά ήταν ακόμα και 13 ετών.

“Είχαμε ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή όταν ήμουν 13 ετών. Κόντευα να τελειώσω την Α’ Γυμνασίου όταν άρχισε να με αγγίζει”, είπε μία από τις κοπέλες, εξηγώντας ότι αυτό γινόταν πριν ξεκινήσει το μάθημα, καθώς εκείνος της έλεγε να πηγαίνει νωρίτερα από τα άλλα παιδιά για να της κάνει ιδιαίτερα.

Ο καθηγητής δεν διέψευσε ότι είχε σεξουαλικές επαφές με δύο από τις καταγγέλλουσες, σπεύδοντας να διευκρινίσει ότι αυτό έγινε μόνο αφού ενηλικιώθηκαν.

“Αποδέχομαι ότι είχα ολοκληρωμένες σεξουαλικές επαφές με δύο από τις καταγγέλλουσες, αφού όμως είχαν κλείσει τα 18 και σεβόμενος απολύτως τις επιθυμίες τους. Όλα όσα περιέχονται στις υπόλοιπες καταθέσεις είναι ψευδή και υπερβολικά”, είπε καταγγέλλοντας ότι έχει πέσει θύμα σκευωρίας.

“Οι καταθέσεις των μαθητριών έχουν δοθεί στην Αστυνομία έπειτα από προσχεδιασμένες συζητήσεις. Μία παρέα τεσσάρων κοριτσιών μεθόδευσε την υπόθεση, πιθανότατα για λόγους εκδικητικούς. Γνωρίζω ότι δύο από τις κοπέλες είχαν ιδιαίτερες σχέσεις μεταξύ τους. Αν ίσχυαν όσα καταγγέλλουν, θα είχε γίνει γνωστό στην τοπική κοινωνία”, πρόσθεσε.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ