«Καρφιά» ΛΑΟΣ για Άδωνι

«Καρφιά» ΛΑΟΣ για Άδωνι

Τη διαγραφή του Άδωνι Γεωργιάδη και του Μάκη Βορίδη από το ΛΑΟΣ επικαλείται ο εκπρόσωπος του κόμματος, Κώστας Αϊβαλιώτης, απαντώντας στις επικρίσεις που κάνουν λόγο για αποχώρηση του Υπουργού Υγείας από το κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη.

Αναλυτική το σχόλιο του κ. Αϊβαλιώτη

«Επειδή κάποιοι απολογητές της Νέας Τάξης και της θολοκουλτούρας, μαζί με την αποκρουστική δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη περί απολύσεων και “δόξας”  , θύμισαν ότι “ήταν στον ΛΑ.Ο.Σ και έφυγε”, ίσως θα πρέπει να τους θυμίσουμε ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι  σχεδόν  2 χρόνια στην νεοφιλελεύθερη ΝΔ, ενώ από τον ΛΑ.Ο.Σ δεν “έφυγε” :

Ο Άδωνις Γεωργιάδης διεγράφη (μαζί με τον Μ. Βορίδη) όταν εγκατέλειψε όσα έλεγε ο ΛΑ.Ο.Σ.  για τον Πατριωτικό Παρεμβατισμό,  και οι δυο τους έγιναν ξαφνικά κήρυκες του νεοφιλελευθερισμού  και της  κοινωνικής αναλγησίας»

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK