Οι Πανθέοι: Η παράνομη σχέση Κίτσου και Μάρμως προκαλεί νέες αναταράξεις

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της εμβληματικής σειράς «Οι Πανθέοι», στον ΣΚΑΪ. Όσα θα δούμε απόψε, Πέμπτη 26 Οκτωβρίου, στις 21:00. Ο Ανδρέας (Α. Χειλάκης) προτείνει στη Μάρμω (Μ. Κράιλινγκ) ένα ταξίδι στο εξωτερικό που εκείνη αποδέχεται θέλοντας να δώσει στη σχέση τους μια ευκαιρία, αφήνοντας τον Κίτσο (Μ. Σαράντης) στον πάγο.

Η Σεβαστή (Ε. Καρακάση), με σιγουριά πια, επιβεβαιώνει τις υποψίες της για την κρυφή σχέση της Μάρμως. Ο Μαρμάρης (Μ. Συριόπουλος) δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη ενώ ο Ισίδωρος (Ν. Χατζόπουλος) συνεχίζει να ρωτάει τη Μιρέλλα (Ε. Τοπαλίδου) για το παρελθόν της.

Η Βέτα (Χ. Αλεξανιάν) επιστρέφει στο σπίτι αλλά ξεκαθαρίζει στον Φάνη (Θ. Κουρλαμπάς), πως δεν τον συγχωρεί αλλά γύρισε μόνο για να βοηθήσει τη Λιάνα (Ι. Καραμήτρου) να πάρει τη σωστή απόφαση σχετικά με την πρόταση γάμου του Γαζή (Κ. Ελματζίογλου). Την πρόταση που έχει αναστατώσει και τον Θωμά (Γ. Κατσιμίχας), ο οποίος αποφεύγει τη Λιάνα.

Δείτε απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο

Δείτε το trailer

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK