Η Μέγκαν Μαρκλ πυροδοτεί μια τρελή θεωρία ότι φορούσε μικρόφωνο στην κοινή εμφάνιση με Κέιτ και Ουίλιαμ

Η Μέγκαν Μαρκλ πυροδοτεί μια τρελή θεωρία ότι φορούσε μικρόφωνο όταν βρέθηκε με τον πρίγκιπα Χάρι, τον αδελφό του πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον έξω Κάστρο του Ουίνδσορ για να διαβάσουν τα μηνύματα αγάπης για την βασίλισσα Ελισάβετ

Οι επικριτές υπέθεσαν ότι η Μέγκαν Μαρκλ είχε ένα μυστικό μικρόφωνο κάτω από το φόρεμά της ενώ χαιρετούσε τους πενθούντες στο Κάστρο του Ουίνδσορ το Σάββατο στον απόηχο του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ Β’, αλλά ένας από τους ανθρώπους κοντά στην πρώην ηθοποιό δήλωσε αποκλειστικά στο Page Six ότι η κατηγορία είναι αβάσιμη.

«Αυτό είναι τρελό και πραγματικά επιζήμιο για αυτήν. Φυσικά δεν φορούσε μικρόφωνο», είπε μια πηγή κοντά στη Μαρκλ.

Οι ερωτήσεις ήρθαν αφότου οι χρήστες του Twitter εντόπισαν μια μυστηριώδη τσάκιση σε σχήμα τετράγωνου στο φόρεμα της πρώην ηθοποιού του «Suits» καθώς περπατούσε δίπλα στον πρίγκιπα Χάρι, τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον για να δουν τα αφιερώματα για την αείμνηστη βασίλισσα.

Αρκετοί άνθρωποι δημοσίευσαν θεωρίες για το γιατί η Μαρκλ, 41 ετών, μπορεί να φοράει μικρόφωνο, ενώ κάποιοι υποδηλώνουν ότι θα μπορούσε να συλλέγει υλικό για τις ντοκιμαντέρ της στο Netflix.

Ένας χρήστης επεσήμανε το σχήμα και έγραψε στο Twitter: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το ηχογραφεί αυτό. Είναι απλώς μια κακιά και τοξική γυναίκα. Ελπίζω ο βασιλιάς Κάρολος να έχει πει στον Χάρι ότι δεν πρόκειται να έρθει στην κηδεία».

Ένας άλλος μοιράστηκε την ίδια φωτογραφία και πρόσθεσε: «Φοράει η Μέγκαν Μαρκλ μικρόφωνο για να χρησιμοποιήσει τον θάνατο της βασίλισσας για το ριάλιτι σόου της στο Netflix;»

Η Μαρκλ δεν έχει ακόμη εκδώσει δήλωση σχετικά με τον θάνατο της βασίλισσας, αν και η ίδια και ο Χάρι της απέτισαν φόρο τιμής με το να “μαυρίσει” ο ιστότοπος του ιδρύματος Archwell λίγο μετά τον θάνατό της. Ο εκπρόσωπος της δεν απάντησε αμέσως στο αίτημα της Page Six για σχόλιο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ