Η πρώτη ομιλία της Μέγκαν Μαρκλ στη Βρετανία μετά το Megxit

Η Μέγκαν Μαρκλ εκφώνησε την πρώτη δημόσια ομιλία της στη Βρετανία από τότε που εγκατέλειψε τη βασιλική της ιδιότητα με το περίφημο Megxit και άνοιξε τα φτερά της για τις ΗΠΑ μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι.

Η Δούκισσα του Σάσεξ απηύθυνε την κεντρική ομιλία τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου στη σύνοδο κορυφής One Young World, μια ετήσια εκδήλωση για νέους ακτιβιστές «ώστε να ενωθούν για να αντιμετωπίσουν τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα».

Ο σύζυγος της, πρίγκιπας Χάρι παρακολουθούσε καθώς η Μαρκλ μιλούσε για την ισότητα των φύλων στην τελετή έναρξης της εκδήλωσης. Έθιξε τις αμφιβολίες που είχε για τον εαυτό της ως «το κορίτσι από τη σειρά «Suits» ενώ συμμετείχε στην ίδια σύνοδο κορυφής το 2014, δύο χρόνια πριν τα ταμπλόιντ ασχοληθούν με τη σχέση της με τον Χάρι.

Η Μαρκλ είχε πρωταγωνιστικό ρόλο σε επτά σεζόν του αμερικανικού νομικού δράματος “Suits” από το 2011 έως το 2018.

«Μου επέτρεψαν να μπω, να πάρω μια θέση στο τραπέζι», είπε η Μέγκαν στη μαζική εκδήλωση του Μάντσεστερ. «Ήμουν τόσο συγκλονισμένη από αυτή την εμπειρία, νομίζω ότι έσωσα ακόμη και τη μικρή χάρτινη σήμανση θέσης με το όνομά μου».

«Απλώς μια απόδειξη ότι ήμουν εκεί, απόδειξη ότι ανήκα, γιατί η αλήθεια ήταν ότι δεν ήμουν σίγουρη ότι ανήκα», περιέγραψε.

Η Μαρκλ και ο Χάρι ταξίδεψαν από το Λονδίνο με τρένο. Το ζευγάρι φέρεται να μένει στο Γουίνδσορ, μόλις μισό μίλι μακριά από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την οικογένειά του, αν και η βασιλική οικογένεια φέρεται να μην έχει σχεδιάσει να επικοινωνήσει μαζί τους.

Ο Ουίλιαμ ανησυχεί ότι οι ιδιωτικές συνομιλίες μεταξύ αυτού και του αδελφού του θα μεταφερθούν στα μέσα ενημέρωσης, όπως έκανε το ζευγάρι σε παλαιότερες συνεντεύξεις “βόμβα”, σύμφωνα με τη βιογράφο του Χάρι, Άντζελα Λέβιν.

Η Μαρκλ και ο Χάρι έχουν κάνει σπάνια ταξίδια στο Ηνωμένο Βασίλειο από τότε που παραιτήθηκαν ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας το 2020. Εμφανίστηκαν στο Platinum Jubilee της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’ τον Ιούνιο, αλλά έφυγαν πριν κλείσουν οι εορτασμοί. Έκαναν επίσης μια σύντομη εμφάνιση σε μια λειτουργία των ευχαριστιών.

Ο επόμενος σταθμός τους είναι η Γερμανία για μια εκδήλωση την Τρίτη για τους Αγώνες Invictus 2023. Ο Χάρι έχει προγραμματιστεί να μιλήσει σε φιλανθρωπική τελετή στο Λονδίνο την Πέμπτη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ