Η Μέγκαν Μαρκλ άναψε νέες φωτιές στο Μπάκιγχαμ: Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να συγχωρέσεις

Ούτε η ρήξη, ούτε η αναχώρηση του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ  στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού κατάφεραν να προσφέρουν στη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας την πολυπόθητη ηρεμία, αφού η πριγκιπική σύζυγος και ηθοποιός , με μια πολυσέλιδη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό The Cut, έφερε νέα αναστάτωση στο Ανάκτορο του Μπάκιγχαμ, το οποίο αναγκάστηκε να απαντήσει. 

Η Μέγκαν Μαρκλ
Το εξώφυλλο του The Cut με την Μέγκαν Μαρκλ

Το επίμαχο σημείο ήταν η σχέση του συζύγου της, πρίγκιπα Χάρι, με τον πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολο. Η Μέγκαν Μάρκλ, αφού δήλωσε ότι είναι πολύ ευτυχισμένη με την ζωή που έχει με την οικογένειά της στις ΗΠΑ, εξέφρασε την ελπίδα ότι υπάρχει περιθώριο να αποκατασταθούν οι σχέσεις του Χάρι με τον πατέρα του. Η Μέγκαν είπε ότι η «τοξική κουλτούρα των ταμπλόιντ έχει διαλύσει δύο οικογένειες», εννοώντας και τον τσακωμό της με τον  πατέρα της, Τόμας Μαρκλ, αλλά και την απόφαση του ζευγαριού να εγκαταλείψει τα βασιλικά του καθήκοντα και να μετακομίσει στις ΗΠΑ.  Η Μέγκαν είπε ότι ο Χάρι της δήλωσε: « “Έχασα τον πατέρα μου σε αυτή τη διαδικασία.”  Δεν χρειάζεται να είναι το ίδιο γι’ αυτούς όπως ήταν για μένα, αλλά αυτή είναι δική του απόφαση», είπε η Μέγκαν.

Η απάντηση από το Παλάτι

Το συγκεκριμένο σχόλιο ερμηνεύτηκε από τους περισσότερους πως ο πρίγκιπας Χάρι χάλασε τη σχέση του με τον πατέρα του και το Παλάτι στο Λονδίνο θεώρησε ότι το συγκεκριμένο σχόλιο έπρεπε να απαντηθεί. Μερικές ώρες μετά την δημοσίευση της συνέντευξης, πηγή προσκείμενη στον πρίγκιπα Κάρολο δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων PA πως ο δούκας της Ουαλίας θα λυπόταν εάν ο Χάρι ένιωθε πως οι σχέσεις τους είχαν χαθεί. “Ο πρίγκιπας της Ουαλίας αγαπάει και τα δύο του παιδιά”, τόνισε η πηγή.

Ερωτηθείσα  η Μέγκαν Μαρκλ για το εάν υπάρχει περιθώριο συγχώρεσης μεταξύ αυτής και των βασιλικών πεθερικών της και της δικής της οικογένειας, απάντησε: «Νομίζω ότι η συγχώρεση είναι πολύ σημαντική. Χρειάζεται πολύ περισσότερη ενέργεια για να μην συγχωρείς. Αλλά χρειάζεται και μεγάλη προσπάθεια για να συγχωρέσεις. Έχω κάνει πραγματικά μια ενεργή προσπάθεια, ειδικά γνωρίζοντας ότι μπορώ να πω τα πάντα». «Ήταν γλυκόπικρο, καταλαβαίνετε; Ξέροντας ότι τίποτα από όλα αυτά δεν χρειαζόταν να γίνει με αυτό τον τρόπο» είπε η Μέγκαν Μαρκλ και για την απόφαση μετακόμισης στις ΗΠΑ,  αλλά και στην κριτική που δέχτηκε για την ανακαίνιση του Φρόγκμορ Κότατζ, που κόστισε στους Βρετανούς φορολογούμενους με 2,4 εκατομμύρια λίρες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Cut (@thecut)

Τι είπε για τις φωτογραφίες των παιδιών της

Από τα πιο εντυπωσιακά σημεία της συνέντευξης ήταν η αποκάλυψη ότι κάποιοι έχουν αποκαλέσει τα παιδιά της με την προσβλητική και ρατσιστική λέξη «νέγρος». Εξηγώντας πόσο ενοχλήθηκε από τον  κανόνα της βασιλικής οικογένειας σχετικά με τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών των παιδιών της,  ότι δηλαδή οι φωτογραφίες έπρεπε πρώτα να διανεμηθούν στους διαπιστευμένους βασιλικούς συντάκτες  και μετά η ίδια να τις δημοσιεύσει, είπε:  «Γιατί να δώσω στους ίδιους ανθρώπους που αποκαλούν τα παιδιά μου με τη λέξη από “Ν” μια φωτογραφία του παιδιού μου πριν μπορέσω να τη μοιραστώ με τους ανθρώπους που αγαπούν το παιδί μου;»

Η αμερικανίδα ηθοποιός είπε ότι μετά από αυτό,  το ζευγάρι ήθελε να κερδίσει τα δικά του χρήματα, ώστε τα ταμπλοίντ να μην μπορούν πλέον να τους επιτίθενται με το «πρόσχημα του δημόσιου συμφέροντος» επειδή η ζωή τους χρηματοδοτείται από τους φορολογούμενους. «Θα μπορούσαμε να πάμε οπουδήποτε, γιατί και μόνο με την ύπαρξή μας, αναστατώναμε τη δυναμική της ιεραρχίας», είπε και  σημείωσε ότι το ζευγάρι πρότεινε μια υβριδική ρύθμιση,  που θα περιλάμβανε τα επίσημα καθήκοντά του και μια ιδιωτική εμπορική εργασία, αλλά τους είπαν πως αυτό δε θα λειτουργούσε.  «Αυτό, για οποιονδήποτε λόγο, δεν είναι κάτι που μας επιτρεπόταν να κάνουμε, παρόλο που πολλά άλλα μέλη της οικογένειας κάνουν ακριβώς αυτό το πράγμα».

Σε άλλα σημεία της συνέντευξης, η Μέγκαν Μαρκλ μίλησε για τα παιδιά της, λέγοντας πως ο Άρτσι λατρεύει το σχολείο του και πως του αρέσει να τρώει quesadilla, πως η κόρη της έχει κι αυτή κόκκινα μαλλιά όπως ο πατέρας της, πρίγκιπας Χάρι αλλά και το πώς κατέληξαν να αγοράσουν αυτό το σπίτι, παρόλο που ήταν πολύ ακριβό.

Είναι κάτι  μεταξύ κλασικής βίλας της Τοσκάνης, αμπελώνα της Νάπα και ενός country club του Μπέβερλι Χιλς: Έτσι περιέγραψε η δημοσιογράφος του περιοδικού την έπαυλη αξίας 14 εκατομμυρίων δολαρίων της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι, μόλις αντίκρυσε το σπίτι τους. Το περιοδικό αποκάλυψε διάφορα χαρακτηριστικά του ακινήτου – συμπεριλαμβανομένων δύο φοινικόδεντρων, τα οποία ενώνονται στη βάση τους, με τον Χάρι να λέει πως αυτό ήταν κάτι που τους έκανε να αγοράσουν το σπίτι, νιώθοντας πως τα δέντρα αυτά συμβολίζουν τον ίδιο και την Μέγκαν Μαρκλ . Μάλιστα, κάθε φορά που ο μικρός Άρτσι περνά δίπλα από τα δέντρα αυτά, φωνάζει «Γεια σου μαμά, γεια σου μπαμπά».

Όσον αφορά σε άλλους χώρους του σπιτιού, στο κοινό γραφείο του Χάρι και της Μέγκαν υπάρχουν «δύο βελούδινες πολυθρόνες που είναι τοποθετημένες δίπλα – δίπλα πίσω από ένα ενιαίο γραφείο, και θυμίζουν θρόνους», ενώ στο καθιστικό φιλοξενείται ένα πιάνο του ηθοποιού και σκηνοθέτη Τάιλερ Πέρι καθώς και κεριά με ροδόνερο.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ