Εκρήξεις στην Ιερουσαλήμ: Ήχησαν σειρήνες για πυραύλους από το Ιράν

Εκρήξεις ακούστηκαν σήμερα Δευτέρα στην Ιερουσαλήμ, όπου ήχησαν σειρήνες ανέφεραν δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου. Ο ισραηλινός στρατός έκανε λόγο για εκτοξεύσεις πυραύλων από το Ιράν.

Συναγερμός στον Κόλπο: Πυραυλικές επιθέσεις σε Κατάρ, Σαουδική Αραβία και Μπαχρέιν

Ο στρατός ανακοίνωσε ότι «εντόπισε πυραύλους που εκτοξεύτηκαν από το Ιράν προς το ισραηλινό έδαφος» και πρόσθεσε ότι ενεργοποιήθηκαν συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας για την αναχαίτισή τους.

Οι περισσότεροι πύραυλοι που εκτοξεύονται από το Ιράν προς το Ισραήλ αναχαιτίζονται από την ισραηλινή αντιαεροπορική άμυνα, αλλά θραύσματα ή βλήματα που πέφτουν στο έδαφος προκαλούν σε πολλές περιπτώσεις τραυματισμούς και ζημιές.

Συνολικά 12 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί στο Ισραήλ από την έναρξη του πολέμου εναντίον του Ιράν στις 28 Φεβρουαρίου.

Times of Israel: Ένας τραυματίας από πύραυλο διασποράς

Σύμφωνα με τους Times of Israel το Ιράν εκτόξευσε 5 πυραύλους εναντίον του Ισραήλ, τραυματίζοντας ένα άτομο. Η επίθεση φαίνεται να έγινε με βόμβες διασποράς. Φαίνεται να υπάρχουν ζημιές.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK