Αποκάλυψη-σοκ από την σεναριογράφο του Grey’s Anatomy – «Είπα ψέματα ότι πάσχω από καρκίνο»

Σε μια αποκάλυψη σοκ προχώρησε η σεναριογράφος του Grey’s Anatomy. Η Elisabeth Finch παραδέχθηκε πως στο παρελθόν είχε πει ψέματα ότι πάσχει από καρκίνο.

«Δεν είχα ποτέ καμία μορφή καρκίνου. Ήταν ένα ψέμα που είπα στα 34 μου και αποδείχθηκε το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου. Απλώς γινόταν ολοένα και μεγαλύτερο χρόνο με τον χρόνο και τελικά, θάφτηκε όλο και πιο βαθιά μέσα μου» ανέφερε η Elisabeth Finch σε συνέντευξή της στο Ankler.

Να σημειωθεί ότι σε παλαιότερη συνέντευξή της η σεναριογράφος είχε δηλώσει πως θα απέχει για λίγο καιρό από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, καθώς η υγεία της έχει επιβαρυνθεί. Όπως αποκάλυψε, ωστόσο, ο λόγος δεν ήταν ο καρκίνος.

«Αυτό που έκανα ήταν λάθος. Όλα τα υπόλοιπα είναι λόγια», είπε η Finch και πρόσθεσε ότι είπε ψέματα γιατί αυτός ήταν ένας τρόπος για να κερδίσει την προσοχή, κάτι που έκανε και όταν ήταν μικρότερη. «Πιστεύω πως αυτός είναι ο δικός μου μηχανισμός, μετά την κακοποίηση που είχα υποστεί στο παρελθόν από τον αδερφό μου. Με τρομοκρατούσε. Αυτή την περίοδο του εθισμού μου, δεν είχα καμία υποστήριξη, όπως τότε. Οπότε, επέστρεψα στον μηχανισμό μου. Είπα ψέματα», τόνισε η σεναριογράφος του Grey’s Anatomy.

«Έφτιαξα αυτή την ιστορία, γιατί χρειαζόμουν υποστήριξη και προσοχή. Αυτός ήταν ο τρόπος μου να την κερδίσω. Ξέρω ότι είναι απολύτως λάθος αυτό που έκανα», παραδέχτηκε. «Είπα ψέματα και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για αυτό. Αλλά υπάρχει ένα πλαίσιο για αυτό. Ο καλύτερος τρόπος που μπορώ να το εξηγήσω είναι πως όταν αντιμετωπίζουν ένα επίπεδο τραύματος, πολλοί άνθρωποι υιοθετούν έναν δυσπροσαρμοστικό μηχανισμό αντιμετώπισης. Μερικοί άνθρωποι πίνουν για να κρύψουν ή να ξεχάσουν πράγματα. Οι τοξικομανείς προσπαθούν να αλλάξουν την πραγματικότητά τους. Εγώ είπα ψέματα. Αυτή ήταν η αντιμετώπιση και ο τρόπος μου να νιώσω ασφαλής» συμπλήρωσε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Elisabeth Finch έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί ότι ο αδερφός της Eric είχε αυτοκτονήσει το 2019, προκειμένου να κερδίσει τη συμπάθεια του κόσμου. Τελικά, αποδείχθηκε πως εργάζεται ως γιατρός στη Φλόριντα. Σχετικά με τον καρκίνο είχε ισχυριστεί το 2012 ότι οι γιατροί ανακάλυψαν ότι έχει όγκο. Συγκεκριμένα είχε κάνει λόγο, μια σπάνια κακοήθεια που κατέστρεφε τη σπονδυλική της στήλη. Μάλιστα, υποστήριζε πως ο οργανισμός της δεν ανταποκρινόταν στις χημειοθεραπείες.

πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ