Συγκλονίζει η Βικτώρια Καρύδα: Θέλω να βρεθεί αυτός που έδωσε την εντολή για την εκτέλεση του Γιάννη

Σχεδόν οκτώ μήνες μετά τη δολοφονία του συζύγου της, η Βικτώρια Καρύδα προσπαθεί ακόμη να μαζέψει τα συντρίμμια που άφησε πίσω του ο χαμός του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία, Γιάννη Μακρή.

Το μυαλό της έχει μείνει σε εκείνη την ημέρα που άλλαξε μία για πάντα τη ζωή της. Παλεύει να αντεπεξέλθει στην καθημερινότητα και το μόνο που περιμένει πλέον είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη.

“Θέλω να βρεθεί αυτός που έδωσε την εντολή για την εκτέλεση του Γιάννη. Αυτός που κρύβεται πίσω από όλη αυτή την τραγωδία. Είναι αυτός που πληρώνει τον ακριβό δικηγόρο για τον Βούλγαρο εκτελεστή”, λέει με σφιγμένη φωνή στη Realnews.

Δεν έχουν περάσει παρά ώρες από τη στιγμή που επέστρεψε με τα παιδιά της από το εξωτερικό, όπου πέρασαν τις διακοπές του Πάσχα. Μία μικρή απόδραση από την πραγματικότητα για όλους.

“Το μυαλό μου έχει κολλήσει. Δεν πιστεύω αυτό που έχει γίνει. Ποτέ δεν μου περνούσε από το μυαλό ότι θα συνέβαινε κάτι τόσο άσχημο, αυτό το κακό στην οικογένεια μας. Ο άνδρας μου ήταν υγιής. Όταν με πήραν τηλέφωνο πίστευα ότι χτύπησε, δεν μπορούσα να φανταστώ τέτοιο πράγμα. Νομίζω ότι ζω ένα κακό όνειρο. Κάτι που συμβαίνει σε κάποιον άλλο”, αναφέρει η ξανθιά καλλονή.

“Το μόνο που θέλω είναι να βρεθεί ο άνθρωπος που πήρε την απόφαση να σκοτώσει τον άνδρα μου. Το εύχομαι με όλη την καρδιά μου. Θέλουμε να τιμωρηθεί… Το κακό βεβαίως έχει γίνει. Και να τον πιάσουν, ο άνδρας μου δεν γυρίζει πίσω. Είναι τραγικό. Δεν ξέρουμε τι ξημερώνει αύριο. Αυτό συνειδητοποίησα με τον χειρότερο τρόπο”, λέει η Βικτώρια Καρύδα στην Realnews.

Πηγή: Realnews

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ