Ραζβάν Λουτσέσκου: «Σε τέτοια παιχνίδια η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά»

Ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ δεν έλυσαν τις διαφορές τους με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες χωρίς τέρματα. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την λήξη του ντέρμπι παραχώρησε δηλώσεις τονίζοντας πως αυτά τα παιχνίδια κρίνονται σε μια λεπτομέρεια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου:

Για το παιχνίδι: «Τις τελευταίες 10 ημέρες έχουμε δώσει τέσσερα ντέρμπι, με τρεις παίκτες στη θέση 10 να είναι τραυματίες, έναν εξτρέμ εκτός και τον Μεϊτέ να έχει πρόβλημα που δεν του επιτρέπει να αγωνίζεται στο μέγιστο των δυνατοτήτων του. Οι αντίπαλοι έχουν μεγαλύτερη φρεσκάδα, με ένα παιχνίδι κάθε εβδομάδα.

Οι ποδοσφαιριστές μου δεν τα παρατάνε ποτέ. Ξεκινήσαμε καλά με ένταση, κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι, χάσαμε το πέναλτι. Σε τέτοια παιχνίδια, μια λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Είχε κάποιες στιγμές η ΑΕΚ, είχαμε και εμείς την φάση με τον Καμαρά».

Για τους επιβαρυμένους παίκτες που τα έδωσαν όλα στο τέλος: «Είμαι περήφανος για την προσπάθεια τους και την δουλειά τους. Είμαστε μια ομάδα με ενδιαφέρουσα ροή στο παιχνίδι της, αλλά όταν υπάρχουν απουσίες, τα πράγματα γίνονται περίπλοκα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK