Παναθηναϊκός: «Κλείνει» μέσα στο Σαββατοκύριακο τον Νοτιοαφρικανό Σαμουκέλε Καμπίνι από τη Μόλντε

Σύνοψη από το

  • Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μία ανάσα από την απόκτηση του 22χρονου Νοτιοαφρικανού Σαμουκέλε Καμπίνι από τη Μόλντε. Η μεταγραφή του νεαρού αριστερού μπακ αναμένεται να «κλείσει» μέσα στο Σαββατοκύριακο.
  • Οι «πράσινοι» έχουν προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό τις συζητήσεις με τη νορβηγική ομάδα, με το ποσό της μεταγραφής να εκτιμάται λίγο πάνω από το 1 εκατ. ευρώ.
  • Ο Καμπίνι ξεχώρισε έχοντας συμμετάσχει στο πρόσφατο Κύπελλο Εθνών Αφρικής και με 2 γκολ και 2 ασίστ σε 23 αγώνες με τη Μόλντε.
Το AI widget του enikos.gr δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του AI Launchpad των FT, το οποίο υποστηρίζεται από το GNI.
Το κείμενο της σύνοψης ελέγχεται από έμπειρους δημοσιογράφους.

Μία… ανάσα από την απόκτησή του 22χρονου Νοτιοαφρικανού Σαμουκέλε Καμπίνι από τη Μόλντε, βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι η μεταγραφή «κλείνει» μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Αλέξης Τσίπρας: Ταξίδεψε στη Βουδαπέστη για να δει από κοντά τον αγώνα «Φερεντσβάρος – Παναθηναϊκός» – ΦΩΤΟ

Έχοντας ήδη ολοκληρώσει 5 «χειμερινές» μεταγραφές (Τετέι, Παντελίδης, Κοντούρης, Τσάβες, Αντίνο) και μία «επιστροφή» (Κάτρης), οι «πράσινοι» φαίνεται  να έχουν καταλήξει στην περίπτωση  του νεαρού διεθνούς αριστερού μπακ, για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ τους.

Οι συζητήσεις του Παναθηναϊκού με τη νορβηγική ομάδα, η οποία έχει συμβόλαιο με τον Καμπίνι έως τον Δεκέμβριο του 2028, έχουν προχωρήσει πλέον σε μεγάλο βαθμό και η ολοκλήρωση της μεταγραφής φαίνεται να μπαίνει στην τελική ευθεία, με τη συμφωνία να αναμένεται μέσα στο Σαββατοκύριακο (24-25/1), για ένα ποσό που θα φτάσει λίγο πάνω απ’ το 1 εκατ. ευρώ.

Φερεντσβάρος – Παναθηναϊκός 1-1: Με «κεραυνό» του Ζαρουρί προκρίθηκε στα πλέι οφ για τους «16»

Έχοντας ξεχωρίσει στην TS Galaxy της πατρίδας του, ο Σαμουκέλε Καμπίνι, πήρε πέρυσι μετεγγραφή στη Μόλντε και μετά από λιγότερο από ένα χρόνο στη Νορβηγία, ετοιμάζεται για το επόμενο “βήμα” στην καριέρα του, υπογράφοντας στην ελληνική ομάδα.

Οι “πράσινοι” ξεχώρισαν τον νεαρό αριστερό μπακ, που συμμετείχε στο πρόσφατο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, μετά τους 23 αγώνες που έδωσε με τους Νορβηγούς, όπου σημείωσε 2 γκολ και 2 ασίστ.

Δείτε βίντεο με τα highlights του από την περσινή σαιζόν:

\

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK