“Γείτονες από την κόλαση” ο Μο Φάρα και η οικογένειά του – ΦΩΤΟ

Όλα ξεκίνησαν το 2017 όταν ο Ολυμπιονίκης μαραθωνοδρόμος Μο Φάρα εγκαταστάθηκε στη Μεγάλη Βρετανία από το Όρεγκον των ΗΠΑ. Από τότε η ησυχία των κατοίκων της γειτονιάς του χάθηκε για πάντα.

Μάλιστα, σχεδόν δύο χρόνια μετά οι γείτονές τους τούς αποκαλούν “οι άγριοι Φάρα” και περιγράφουν τις δραματικές στιγμές που βιώνουν με τα τέσσερα παιδιά του Ολυμπιονίκη να ουρλιάζουν όλη την ώρα, να πετούν μήλα στα παράθυρα και να ξεριζώνουν τα φυτά από τους κήπους τους. Τρέχουν σαν αγρίμια και προκαλούν χάος, περιγράφουν οι γείτονες στη MailOnline ενώ παράλληλα αποκαλούν τη διάσημη οικογένεια “γείτονες από την κόλαση”.

Oι Φάρα μετακόμισαν από το Τέντινγκτον στο δυτικό Λονδίνο πριν από έξι εβδομάδες και όλοι αισθάνονται ανακουφισμένοι.

Φίλος της οικογένειας ανέφερε ότι τα συγκροτήματα ήταν ασφαλή καθώς υπήρχαν ελεγχόμενες πύλες κα ιέτσι όλα τα παιδιά ήταν ελεύθερα να παίζουν έξω στον δρόμο και είναι άδικο να κατηγορούν μόνο τα παιδιά του Φάρα.

“Η ζωή μας έγινε πολύ δύσκολη καθώς υπήρχε συνεχής θόρυβος” αναφέρει στη βρετανική εφημερίδα ένας από τους ανακουφισμένους γείτονες.

“Τα παιδιά του Φάρα βρίσκονταν συνεχώς έξω, παίζοντας με τα ποδήλατα και τα πατίνια τους, ουρλιάζοντας και εκσφενδονίζοντας αντικείμενα. Πολλές φορές αυτό συνεχιζόταν όλη τη μέρα. Επίσης, είχαν πολύ κόσμο που πηγαινοερχόταν. Μάλλον ήταν συγγενείς, αλλά αυτό προκαλούσε επιπρόσθετο θόρυβο και ανησυχία” πρόσθεσε ο γείτονας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ