Στο Hall of Fame των θρύλων του μπάσκετ o Νίκος Γκάλης

Ο Νίκος Γκάλης θα περάσει στην μπασκετική αιωνιότητα με την είσοδό του στο Hall of Fame το τριήμερο 7-9 Σεπτεμβρίου στο Σπρίνγκφιλντ της Μασαχουσέτης, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από το «Naismith Memorial Basketball Hall of Fame» τον περασμένο Απρίλιο.

Ο «Γκάνγκστερ» επιλέχθηκε για πρώτη φορά μεταξύ των υποψηφίων για να εισέλθουν στο Hall of Fame το 2013, ωστόσο τον προσπέρασε ο Οσκάρ Σμιντ. Το 2014 ο εκλεκτός για την κατηγορία των διεθνών παικτών ήταν ο Σαρούνας Μαρτσουλιόνις, το 2015 ακολούθησε ο Λίντσεϊ Γκέιζ και πέρσι ο Γιάο Μινγκ.

Φέτος, όμως, ήταν η σειρά του Γκάλη, το όνομα του οποίου επιλέχτηκε από την κατηγορία «international», τους παίκτες δηλαδή που προέρχονται από χώρες εκτός ΗΠΑ. Σε αυτή την σπουδαία στιγμή, λοιπόν, ο «Νικ» θα έχει στο πλευρό του τον Μπομπ ΜακΑντού, ο οποίος θα τον συνοδεύσει στο πόντιουμ για τον λόγο που θα εκφωνήσει κατά την είσοδό του στο Hall of Fame!

Να τονιστεί πως στο μεταξύ, ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ παρέλαβε το καθιερωμένο πορτοκαλί σακάκι του με το οποίο συμμετέχει στην συνέντευξη Τύπου όπου δήλωσε «χαρούμενος που εκπροσωπεί την Ελλάδα»!

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ