Κύκλωμα λαθραίων τσιγάρων: Στη φυλακή άλλοι 8 κατηγορούμενοι – Ανάμεσά τους ο «Πούτιν» και ο «Πρόεδρος»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους ακόμη οκτώ κατηγορούμενοι που εμπλέκονται στο κύκλωμα με τα λαθραία τσιγάρα.

Της Άννας Κανδύλη 

Μετά από μια μαραθώνια διαδικασία που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ανακριτής και εισαγγελέας έστειλαν στη φυλακή άλλα 8 άτομα, μεταξύ των οποίων είναι και τα αδέλφια που φέρονται ως αρχηγοί του κυκλώματος με τα προσωνυμία “Πούτιν” και “Πρόεδρος”.

Αρνήθηκαν τις κατηγορίες

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο αδέλφια αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται, υποστηρίζοντας ότι είναι νόμιμοι επιχειρηματίες που έχουν στοχοποιηθεί από οικονομικούς του αντιπάλους.

Σημειώνεται ότι από τους 26 συνολικά εμπλεκόμενους στην υπόθεση προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι 10. Οι υπόλοιποι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και κάποιοι με την επιβολή χρηματικής εγγύησης.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.