Θύμα χάκερ ο Δημήτρης Αναγνωστάκης

Χάκερ χτύπησαν το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του γενικού γραμματέα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Δημήτρη Αναγνωστάκη και στέλνουν μήνυμα ότι βρίσκεται στο εξωτερικό, έχασε την τσάντα του και τα χρήματά του και δεν έχει, για να επιστρέψει.

Γι΄αυτό το λόγο, όπως αναφέρουν, χρειάζεται 1750 ευρώ. Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει και ήδη ο γ.γ. του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη έχει προσφύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Διαβάστε το κείμενο που στέλνουν

«Τις απολογίες μου που επικοινωνώ μαζί σου με αυτόν τον τρόπο, έκανα ένα ταξίδι στο Ναϊρόμπι, Κένυα και μου έκλεψαν την τσάντα, μαζί με το διαβατήριο και τις πιστωτικές κάρτες που ήταν μέσα. Η πρεσβεία είναι πρόθυμη να βοηθήσει, αφήνοντας με να ταξιδέψω χωρίς το διαβατήριό μου, απλώς πρέπει να πληρώσω για εισιτήριο και να διευθετίσω τους λογαριασμούς του ξενοδοχείου. Δυστυχώς, για μενα δεν μπορώ να έχω πρόσβαση στα χρήματά μου, χωρίς την πιστωτική μου, ήρθα σε επαφή με την τράπεζα, αλλά χρειάζονται παραπάνω χρόνο, για να βγάλουν μία νέα. Σκεφτόμουν να σου ζητήσω να μου δανείσεις μερικά χρήματα γρήγορα, τα οποία μπορώ να σου επιστρέψω αμέσως μόλις επιστρέψω. Χρειάζομαι 1,750 ευρώ, για να καλύψω τα έξοδά μου, είναι αναγκαίο να μπορέσω να πάρω την επόμενη διαθέσιμη πτήση. Μπορώ να σου προωθήσω τις λεπτομέρεις σχετικά με το πως μπορείς να στείλεις τα χρήματα σε μενα.

Παρακαλώ, ενημέρωσέ με, αν αυτό είναι εφικτό και ανυπομονώ να σε ακούσω σύντομα!

Με εκτίμηση,

Δημήτρης Αναγνωστάκης».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ