Ελληνική Λύση για αποφάσεις ΚΥΣΕΑ: Η κυβέρνηση επιλέγει “βελούδινες” μεθόδους

“Με αφορμή τη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου, φαίνεται ξεκάθαρα , πως η κυβέρνηση επιλέγει “βελούδινες” μεθόδους αντιμετώπισης του ανεξέλεγκτου φαινομένου εισροής εκατοντάδων λαθροεισβολέων από τα τουρκικά παράλια στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και μετέπειτα στην Ελληνική ενδοχώρα”, αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης.

“Η Ελληνική Λύση απαντά λέγοντας, πως όταν σου κάνουν “απόβαση”, αποβίβαση οι λαθροεισβολείς και η κυβέρνηση κάνει ΚΥΣΕΑ χωρίς να “σφραγίσει” τα σύνορα τότε δεν είσαι χώρα , αλλά “χώρος” Στον υβριδικό πόλεμο του Ερντογάν η απάντηση δίνεται με “πολεμικά μέσα”. Πρώτον κλείνουμε τα σύνορα, δεύτερον επιβολή της ποινής των ισοβίων στους δουλεμπόρους και τρίτον κλείνουμε όλες τις δουλεμπορικές ΜΚΟ”, προστίθεται στην ανακοίνωση που καταλήγει:

“Τα μέτρα αυτά θα μπορούσαν να είναι η αρχή ώστε μετά να ακολουθήσει η έξοδος όλων των λαθροεισβολέων από τη χώρα. Η Ελληνική Λύση το λέει και θα το κάνει. Η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης ούτε να το πει δε μπορεί, πόσο μάλλον να το κάνει”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ