Ο πόλεμος των Μπραντζελίνα: Η Τζολί «κρύβεται» πίσω από την μήνυση σε βάρος του FBI για τον Μπραντ Πιτ

Η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ έζησαν έναν μεγάλο έρωτα, ο οποίος κατέληξε σε ένα «άγριο διαζύγιο». Οι κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία τους οδήγησαν στις αίθουσες των δικαστηρίων δίνοντας τεράστιες διαστάσεις στον αποκαλούμενο πόλεμο των Μπραντζελίνα.

Στη δίνη του κυκλώνα βρέθηκαν και τα έξι παιδιά τους, καθώς Πιτ και Τζολί διεκδικούν την επιμέλεια τους χρησιμοποιώντας όλα τα διαθέσιμα μέσα. Πριν λίγους μήνες φημολογούνταν πως η Αντζελίνα Τζολί βρίσκεται πίσω από τη μήνυση στο FBI, με το όνομα Τζέιν Ντόου. με την οποία ζητά λεπτομέρειες σχετικά με την έρευνα της υπηρεσίας για ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που συνέβη πριν από αρκετά χρόνια.

Τελικά με τη Puck επιβεβαιώθηκε πως η ηθοποιός ήταν εκείνη που κατέθεσε αγωγή κατά του FBI, σύμφωνα με το Νόμο για την Ελευθερία της Πληροφορίας. Η αναφορά FOIA αφορούσε «την έρευνα της υπηρεσίας για ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που συνέβη πριν από αρκετά χρόνια. Σε αυτό εμπλέκονταν ως θύματα και μάρτυρες η ενάγουσα και τα ανήλικα παιδιά της».

«Πριν από αρκετά χρόνια, ενώ η ενάγουσα, ο τότε σύζυγός της και τα παιδιά τους, που ήταν όλα ανήλικα, ταξίδευαν με ιδιωτικό αεροσκάφος, ο Μπραντ Πιτ φέρεται να επιτέθηκε σωματικά και φραστικά σε εκείνη και στα παιδιά», γράφει η αναφορά. Η μήνυση συνεχίστηκε επίσης για «καλύτερη κατανόηση της έρευνας του FBI και για τη λήψη πληροφοριών που είναι απαραίτητες ώστε τα παιδιά της να λάβουν ιατρική φροντίδα και συμβουλευτική για τραύματα».

Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με τις σημειώσεις του φακέλου, ο Μπραντ έχυσε μπύρα στην Αντζελίνα και την πήγε στο πίσω μέρος του αεροπλάνου. Την άρπαξε από τους ώμους και την κούνησε βίαια ενώ φώναζε: «Ξεφτίζεις αυτή την οικογένεια». Ο μεγαλύτερος γιος τους, ο Μάντοξ, παρενέβη και σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, ο Μπραντ επιτέθηκε και σε εκείνον. Το συμβάν μεταφέρθηκε στις αρχές από ανώνυμη κλήση.

Το FBI διερεύνησε την υπόθεση, αλλά ανακοίνωσε δημοσίως ότι κλείνει την έρευνά του. Η απόφαση για το περιστατικό για το περιστατικό ήταν πως ο Μπραντ Πιτ ήταν αθώος. Ως αποτέλεσμα, η Τζολί κατέθεσε ανώνυμα μήνυση κατά του FBI προκειμένου να λάβει έγγραφα σχετικά με την ομοσπονδιακή έρευνα κατά του Πιτ.

Το 2016, ο Πιτ φέρεται να ήταν υπό έρευνα για κακοποίηση παιδιών τόσο από το FBI όσο και από το Τμήμα Παιδικών και Οικογενειακών Υπηρεσιών του Λος Άντζελες μετά το περιστατικό που συνέβη. Κανένα από τα δύο δεν προχώρησε σε κατηγορίες.

Η ομάδα του Πιτ αρνήθηκε ότι εκείνος έβλαψε τον γιο του, εκδίδοντας την ακόλουθη δήλωση στο People: «Είναι κατηγορηματικός ότι δεν έφτασε στο επίπεδο της σωματικής κακοποίησης, ότι κανείς δεν τραυματίστηκε σωματικά. Δεν χτύπησε με κανέναν τρόπο το παιδί του στο πρόσωπο. Δεν το έκανε αυτό. Είναι κάθετος σε αυτό. Έβαλε τα χέρια του πάνω του, ναι, γιατί η σύγκρουση ήταν ανεξέλεγκτη, αλλά δεν τον χτύπησε ποτέ».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.