Ζευγάρι με την εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ο πρίγκιπας Χάρι;

Η νέα αγαπημένη του… άτακτου πρίγκιπα Χάρι, του πιο περιζήτητου εργένη της Βρετανίας, έχει καλό βιογραφικό, ιδανικές συστάσεις και… στις φλέβες της κυλάει ελληνικό αίμα.

Αν ευσταθούν τα δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου που έχουν πάρει φωτιά τις τελευταίες μέρες με αφορμή το νέο γαλαζοαίματο ειδύλλιο, ο 31χρονος Χάρι έχει «κεραυνοβοληθεί» με τη 19χρονη εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Μαρία-Ολυμπία Γλίξμπουρκ, την πρωτότοκη κόρη του Παύλου και της Μαρί-Σαντάλ. 

Τέταρτος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, ο Χάρι «φιγουράρει» συχνά πυκνά στις βρετανικές ταμπλόιντ με μία νέα συνοδό, προς απογοήτευση του παλατιού και των οικείων του που θέλουν να τον δουν επιτέλους να… σοβαρεύεται.

Αυτή τη φορά, ωστόσο, η επιλογή του έφερε χαμόγελα ικανοποίησης στο Παλάτι του Κένσιγκτον και ενθουσίασε τον αδελφό του, πρίγκιπα Ουίλιαμ, και τη δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές. Και οι δύο δηλώνουν «θαυμαστές» της νεαρής και μάλιστα θεωρούν ότι είναι η «καλύτερη σύντροφος» που είχε μέχρι σήμερα ο Χάρι.

«Δεν μπορούν να πιστέψουν πόσο ήρεμος είναι και πόσο τακτοποιημένη είναι πια η ζωή του», φέρεται να εξομολογήθηκε πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού. Επισήμως, βέβαια, το παλάτι αρνείται να επιβεβαιώσει την είδηση για το νέο «γαλαζοαίματο» ειδύλλιο, που αποκάλυψε πρώτο το περιοδικό «New Idea» της Αυστραλίας, γράφοντας χαρακτηριστικά ότι ο Χάρι «έχει ερωτευθεί παράφορα τη Μαρία-Ολυμπία», την οποία του σύστησε η εξαδέλφη του, πριγκίπισσα Βεατρίκη της Υόρκης. Το ζευγάρι φέρεται να σχεδιάζει μάλιστα χειμερινές διακοπές σε πολυτελές θέρετρο της Ελβετίας πριν από το Πάσχα.

Η 19χρονη γοητευτική «πριγκίπισσα της Ελλάδας», όπως την αποκαλεί ο ξένος Τύπος -παρά το γεγονός ότι δεν μιλάει καθόλου ελληνικά-, τον Φεβρουάριο του 2014 έγινε εξώφυλλο στο περιοδικό «Tatler» ως «το πιο Περιζήτητο Κορίτσι στον Κόσμο».

Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη, μεγάλωσε όμως στο Λονδίνο, όπου ζει μαζί με τους γονείς και τα τέσσερα μικρότερα αδέλφια της, όλα αγόρια, τον Κωνσταντίνο-Αλέξιο 16 ετών, τον Αχιλλέα-Ανδρέα, 14 ετών, τον Οδυσσέα-Κίμωνα 10 και τον Αριστείδη-Σταύρο, 6 ετών. 

Η «Μπία», όπως τη φωνάζουν οι δικοί της άνθρωποι, σπούδασε Ιστορία της Τέχνης, γραφιστικές τέχνες, φωτογραφία και υποκριτική στο Λονδίνο και θήτευσε για λίγο ως εκπαιδευόμενη στον οίκο Dior. Η μόδα φαίνεται πως την ενθουσιάζει, καθώς μιλώντας στο «Tatler» ξεκαθάρισε ότι θα της άρεσε να ασχοληθεί επαγγελματικά. «Είμαι δυσλεξική και γι’ αυτό δεν είμαι καλή στα μαθήματα θεωρητικής κατεύθυνσης, έχω έφεση στα καλλιτεχνικά», είπε.

Πηγή: Eλεύθερος Τύπος

 

Δείτε επίσης:

Η πριγκίπισσα μεγάλωσε

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ