Νέα Υόρκη: Ο Δήμαρχος βραβεύει δύο αστυνομικούς – Έσωσαν άνθρωπο που λιποθύμησε κι έπεσε στις ράγες του μετρό

Δύο αστυνομικοί στη  Νέα Υόρκη πήδηξαν στις ράγες του μετρό για να σώσουν έναν άνδρα που λιποθύμησε κι έπεσε από την αποβάθρα. Ο Δήμαρχος της πόλης τους βράβευσε.

Βίντεο – σοκ: Χτυπάει με ρόπαλο του μπέιζμπολ ανυποψίαστο άνδρα στη Νέα Υόρκη

 

Νέα Υόρκη: Ιστορικών διαστάσεων χιονόπτωση στο δυτικό τμήμα της κομητείας – Δύο νεκροί

Το περιστατικό κατέγραψε η κάμερα που ήταν ενσωματωμένη στη στολή του ενός αστυνομικού.

Η τηλεειδοποίηση έδειχνε ότι είχαν μόνο δύο λεπτά για να τον βγάλουν ζωντανό, πριν φτάσει το επόμενο τραίνο. Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 4 το απόγευμα, την Πέμπτη στον σταθμό 116th Street στο East Harlem. Ο άνδρας, για τον οποίο η αστυνομία είπε ότι έπεσε κατά λάθος, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο χέρι και την πλάτη. Οι αστυνομικοί Brunel Victor και Taufique Bokth περιπολούσαν στο σταθμό όταν είδαν μια ταραχή και άκουσαν μια κραυγή από την απέναντι πλευρά του σταθμού, είπε η αστυνομία.

 

Έτρεξαν στις σκάλες και μέσω μίας εξόδου κινδύνου έφτασαν στην αποβάθρα και πήδηξαν στις ράγες, από όπου τράβηξαν τον άνδρα σε ασφαλές μέρος με τη βοήθεια ενός περαστικού που ήδη προσπαθούσε να βοηθήσει, σύμφωνα με την αστυνομία. Οι άλλοι επιβάτες στη συνέχεια βοήθησαν τους αστυνομικούς να ανέβουν πίσω στην πλατφόρμα, λίγο πριν το τρένο μπει στο σταθμό.
«Η καθημερινότητά μας είναι να βοηθάμε τους ανθρώπους. Δεν μας νοιάζει τι θα γίνει αν πρέπει να κινδυνεύσουμε εμείς. Γι’ αυτό το κάνουμε, γι’ αυτό αναλαμβάνουμε αυτή τη δουλειά», είπε ο Βίκτορ στο WABC-TV.
Ο αστυνομικός Επιθεωρητής Keechant Sewell επαίνεσε τους αστυνομικούς σε ένα tweet, γράφοντας: «Οι ηρωισμοί του NY’s Finest πάντα με εκπλήσσουν…. το θάρρος είναι δεύτερη φύση…

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ