Σωτήρης Καλυβάτσης: Όσα είπε για τη διαμάχη Παυλίδου – Παπαγιάννη – «Αυτά είναι αρλούμπες»

«Το δικαστήριο προφανώς είδε τα στοιχεία και πήρε μια απόφαση. Έγινε και έφεση. Εγώ ήμουν αυτήκοος μάρτυρας, ουσιαστικά. Εγώ ανέβηκα ακριβώς μετά το συμβάν, είδα τη Σοφία στο πάτωμα, ο Μάνος από πάνω… Μόλις ανέβηκα, έφυγε ο Μάνος», είπε ο Σωτήρης Καλυβάτσης σε συνέντευξή του στην Σίσσυ Χρηστίδου.

Χρήστος Φερεντίνος: Η πρώτη on camera αντίδρασή του για την καταδίκη του Μάνου Παπαγιάννη

«Αυτά δεν τα καταλαβαίνω, δεν έχουν νόημα. Να λένε αρλούμπες, αν είναι ποτέ δυνατόν να γίνει σε ένα θέατρο σαν το Χυτήριο σκευωρία από κάποιους ηθοποιούς για να παρθεί ο ρόλος κάποιου άλλου ηθοποιού… Ρωτήστε τον Μάνο γιατί το είπε, δεν μπορώ να σας απαντήσω εγώ για αυτό. Ο καθένας μπορεί να βγάζει από το μυαλό του ότι γουστάρει και σταδιακά να το πιστεύει κιόλας και να γίνεται η αλήθεια του, ίσως. Δεν ξέρω τι να πω» σχολίασε.

«Βγήκε έξω ο Μάνος και άρχισε να συζητάει με τη Σοφία. Μετά άρχισαν να ανεβαίνουν οι τόνοι. Και μετά όταν η Σοφία μπήκε πια στο καμαρίνι της κι έκλεισε την πόρτα με δύναμη, εκεί εκνευρίστηκε πάρα πολύ γιατί προφανώς του έκλεισε την πόρτα και δεν συνέχισε να συζητάει μαζί του. Εγώ ανέβηκα γιατί η Σοφία ούρλιαζε, αυτός κοπάνησε την πόρτα, δηλαδή έγιναν πράγματα, οπότε σταδιακά ντύθηκα και εγώ και ανέβηκα πάνω. Όλα αυτά έγιναν μπροστά στα μάτια της Κόνι Μεταξά, τι θα βγει να πει άλλα; Ότι δεν είδε; Τι να λέμε… Η ουσία σε όλο αυτό είναι ότι δεν έχει κανείς δικαίωμα να μπαίνει στον χώρο του άλλου. Δεν μπορώ να παραβιάσω το καμαρίνι σου» περιέγραψε.

Μάνος Παπαγιάννης: «Ποταμός» για την Σοφία Παυλίδου – Είπε ότι θα με θάψει ζωντανό και το κατάφερε

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ