Χρήστος Φερεντίνος: Η πρώτη on camera αντίδρασή του για την καταδίκη του Μάνου Παπαγιάννη

«Είμαι ικανοποιημένος με την δικαστική απόφαση που καταδίκασε τον Μάνο Παπαγιάννη. Δεν ήμουν στο δικαστήριο», είπε μεταξύ άλλων ο Χρήστος Φερεντίνος στις πρώτες δηλώσεις του on camera μετά την δικαστική απόφαση για την διαμάχη της συζύγου του, Σοφίας Παυλίδου με τον Μάνο Παπαγιάννη.

«Είπα ότι κάποιοι άνθρωποι του χώρου που θα μπορούσαν τότε να έχουν πάρει θέση, δεν το έκαναν αυτό, όπως το έκαναν αργότερα όταν «έσκασε» όλο το κίνημα metoo. Αυτό συμβαίνει σε πολλά πράγματα. Είναι θέμα timing, αν θέλεις. Πραγματικά, το θέμα της Σοφίας ήταν ξεκάθαρο. Μια γυναίκα που δέχτηκε επίθεση από έναν συνάδελφό της, βίαιη συμπεριφορά, μπροστά στα μάτια άλλων, πήγε και το κατήγγειλε κατευθείαν, πήγε στο νοσοκομείο. Το κατήγγειλε, δεν υπάρχει κάτι πιο ξεκάθαρο. Όταν συμβαίνει κάτι, καλό είναι να το καταγγέλλουμε και να μην το αφήνουμε έτσι» πρόσθεσε.

«Η δύναμη της συγγνώμης είναι πολύ μεγάλο πράγμα. Βοηθάει πολύ, είναι γέφυρα. Αρκεί να είναι και ειλικρινής. Πέρα από μια τυπική συγγνώμη που μπορεί να πει κανείς, αλλά ούτε αυτό ειπώθηκε στη συγκεκριμένη περίπτωση. Ούτε τυπική, ούτε ειλικρινής.  Καλό είναι να λέμε συγγνώμη και να μαθαίνουμε μέσα από αυτή» κατέληξε ο παρουσιαστής στην κάμερα του ΟΡΕΝ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ