Μάνος Παπαγιάννης: «Ποταμός» για την Σοφία Παυλίδου – Είπε ότι θα με θάψει ζωντανό και το κατάφερε

Συνέντευξη στην εκπομπή “Πρωινό” παραχώρησε ο Μάνος Παπαγιάννης μετά την απόφαση του δικαστηρίου για την διαμάχη του με την Σοφία Παυλίδου. Ο ηθοποιός εξιστόρησε τη δική του εκδοχή για όσα συνέβησαν κατά την παράσταση «Πετάει – Πετάει».

Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός κρίθηκε ένοχος με το δικαστήριο να του επιβάλει ποινή τέσσερις μήνες με αναστολή για το αδίκημα της απλής σωματικής βλάβης. Ωστόσο ο ίδιος άσκησε έφεση.

«Δυστυχώς έχω χάσει το χαμόγελό μου. Νιώθω ότι έχω σοβαρέψει πολύ, ότι έχω μέσα σε αυτά τα 4 χρόνια έχω μεγαλώσει 40 χρόνια. Πέρασα πολύ περίεργη φάση στη ζωή μου και δεν την εύχομαι σε κανέναν, ούτε στον εχθρό μου» δήλωσε ο Μάνος Παπαγιάννης.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα παιδιά του που έπρεπε επίσης να διαχειριστεί καθώς όπως είπε η κόρη του φοβόταν μήπως ο μπαμπάς της πάει φυλακή.

«Ο μικρός είναι μικρός και δεν έχει καταλάβει πολλά πράγματα. Η Λυδία που τότε ήταν 8 ετών είχε ζήσει κάποιες καταστάσεις που καλό θα ήταν να μην τις ζούσε. Από διακριτικότητα δεν έχει ρωτήσει τίποτα. Ακόμα και στην πρώτη δίκη πήγαινε στο δωμάτιό της».

«Η Αγγελική ήταν πολύ υποστηρικτική γιατί ξέρει τι άνθρωπος είμαι. Γνωρίζει τι έγινε, γνωρίζει τα πάντα. Υπήρχαν σκαμπανεβάσματα, με εντάσεις και κλάματα, δε μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβαινε στην οικογένειά μας και στη ζωή μας. Ακόμα και στο άκουσμα Παυλίδου και Νικολαΐδου, δεν μπορεί να συνέλθει, δεν μπορεί να διανοηθεί το πόσο αδίστακτοι είναι αυτοί οι άνθρωποι» είπε για την σύζυγό του.

Σε ερώτηση για το περιστατικό ο Μάνος Παπαγιάννης υποστήριξε: «Είμαι ένας άνθρωπος που χτυπήθηκα και είμαι το θύμα εγώ. Δεν χτύπησα και δεν έκανα κακό σε κανέναν. Νιώθω μεγάλη αδικία για όλο αυτό. Εννοείται βριστήκαμε, είπαμε βαριές κουβέντες ο ένας στον άλλο μέχρι εκεί. Έπιασα τα χέρια της Παυλίδου και τα έβγαλα από πάνω μου».

«Η κυρία Παυλίδου έχει τρεις διαφορετικές ιατρικές γνωματεύσεις, καθεμία έλεγε διαφορετικά ευρήματα. Άλλα πράγματα έγραφαν την πρώτη ημέρα, άλλα τη δεύτερη, και άλλα την τρίτη ημέρα» σημείωσε ο ηθοποιός και ισχυρίστηκε ότι η έκθεση του ιατρού έλεγε ότι δεν παρατήρησε χτυπήματα αλλά στένωση της σπονδυλικής στήλης.

Όπως εξήγησε, την επόμενη ημέρα από το συμβάν, ζήτησε συγγνώμη απ’ όλο τον θίασο για την αναστάτωση και προσπάθησε να επικοινωνήσει με τη Σοφία Παυλίδου για να λήξει το θέμα. Εκείνη του είχε κάνει μήνυση και είχε βρει ηθοποιό για να τον αντικαταστήσει.

«Ο μόνος άνθρωπος που με ξέρει καλύτερα από όλους είναι η γυναίκα μου και είναι ο πιο σημαντικός μάρτυρας. Είναι δίπλα μου σε όλο αυτό. Επίσης, όλοι οι συνάδελφοί μου με στηρίζουν τηλεφωνικά αλλά δεν έρχεται κανείς να με υπερασπιστεί δημόσια και στο δικαστήριο, γιατί φοβούνται αυτούς τους αδίστακτους ανθρώπους» ανέφερε ο Μάνος Παπαγιάννης.

Μάνος Παπαγιάννης: Η Σοφία Παυλίδου υποσχέθηκε ότι θα με καταστρέψει, θα με διαλύσει, θα με θάψει ζωντανό και το κατάφερε

«Η κυρία Παυλίδου μου υποσχέθηκε ότι θα με καταστρέψει, θα με διαλύσει, θα με θάψει ζωντανό και το κατάφερε. Ανεξαιρέτως του αποτελέσματος της δίκης, το έχει καταφέρει. Έχει κερδίσει αυτή η γυναίκα. Κατάφερε αυτό που ήθελε» πρόσθεσε.

«Η Σοφία Παυλίδου έκανε μήνυση την επόμενη μέρα το απόγευμα. Γιατί; Γιατί τότε έμαθε ότι θα έρθει να την αντικαταστήσει η Αγγελική Δαλιάνη. Η Αγγελική είχε τότε ένα νεογέννητο μωρό στο σπίτι που γεννήθηκε 7 μηνών και το θήλαζε. Δεν ήθελε καμία σχέση με τα θέατρα. Την παρακάλεσα να αντικαταστήσει την Παυλίδου, για να μην χάσουν όλοι αυτοί τη δουλειά τους. Τότε πήγε στην αστυνομία, έκανε μήνυση για να με συλλάβουν την ώρα της παράστασης» ανέφερε ο ηθοποιός.

«Έχω υποστεί τεράστια οικονομική ζημία και το πρώτο διάστημα δεν μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε στον δρόμο. Να ‘ναι καλά η οικογένειά μου, θέλω να τελειώσουν αυτά τα κατάφωρα ψέματα, αυτή η αηδία και η τοξικότητα» είπε τέλος ο Μάνος Παπαγιάννης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ