Οπτική ψευδαίσθηση: Βρείτε τον πιλότο μέσα σε 19 δευτερόλεπτα

Η οπτική ψευδαίσθηση της ημέρας θα σας ταξιδέψει… μέχρι το αεροδρόμιο.

Αυτή η εικόνα δείχνει μια πολυσύχναστη σκηνή αεροδρομίου όπου μπορείτε να δείτε άτομα να κινούνται γύρω από το αεροδρόμιο, να περιμένουν να επιβιβαστούν στις πτήσεις τους για να πετάξουν στον προορισμό τους ή μερικά άτομα που φτάνουν στην πόλη.

Η πρόκληση για εσάς σήμερα, όπως διαβάσατε στον τίτλο, είναι να εντοπίσετε τον πιλότο. Οι πιλότοι είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της αεροπορικής βιομηχανίας, καθώς χωρίς αυτούς οι πτήσεις δεν θα πραγματοποιούνταν.

Έχετε 19 δευτερόλεπτα για να εντοπίσετε τον πιλότο. Ξεκινήστε.

Οι προκλήσεις οπτικής ψευδαίσθησης είναι ένας καλός τρόπος για να δοκιμάσετε τις δεξιότητες παρατήρησης και την ευφυΐα σας. Αν και είναι ένας καλός τρόπος για να δοκιμάσετε τη νοημοσύνη σας, δεν είναι ο μόνος τρόπος για να δοκιμάσετε τη νοημοσύνη σας.

Χρειάζεστε μια υπόδειξη;

Ο πιλότος είναι ντυμένος διαφορετικά από τους επιβάτες ή άλλα άτομα στο αεροδρόμιο. Τώρα, ρίξτε άλλη μια ματιά στην εικόνα.

Τον εντοπίσατε;

η απάντηση: ο πιλότος ετοιμάζεται να αποβιβαστεί από το λεωφορείο

Όσα πρέπει να ξέρετε για την οπτική ψευδαίσθηση

Υπάρχουν τρεις τύποι οπτικών ψευδαισθήσεων, οι κυριολεκτικές, οι φυσιολογικές και οι γνωστικές ψευδαισθήσεις. Οι οπτικές ψευδαισθήσεις είναι εξαιρετικές στο να ξεγελούν τον εγκέφαλό σας. Εκτός από τον παράγοντα ψυχαγωγία, οι οπτικές ψευδαισθήσεις αποτελούν σπουδαίους πόρους για επιστημονική έρευνα. Οι επιστήμονες χρησιμοποιούν οπτικές ψευδαισθήσεις για να κατανοήσουν τη λειτουργία του εγκεφάλου. Οι οπτικές ψευδαισθήσεις έχουν γίνει δημοφιλείς την τελευταία δεκαετία περίπου, και λόγω της διείσδυσης του Διαδικτύου σε ευρύτερα κοινά, η δημοτικότητα των οπτικών ψευδαισθήσεων έχει αυξηθεί σημαντικά.

Οι οπτικές ψευδαισθήσεις είναι επίσης εξαιρετικές για τη βελτίωση των δεξιοτήτων παρατήρησής σας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ