Χώρισαν η Olivia Wilde και ο Harry Styles – Οι λόγοι που τους οδήγησαν στην απόφαση

Η Olivia Wilde και ο Harry Styles εξακολουθούν να είναι φίλοι παρά τον χωρισμό τους.

«Δεν υπάρχει κακία μεταξύ τους. Ο Χάρι δεν άφησε την Ολίβια, ή το αντίστροφο», λέει μια πηγή αποκλειστικά στο Page Six. «Αυτή είναι η μεγαλύτερη σχέση που είχε ποτέ ο Χάρι, οπότε είναι ξεκάθαρο ότι έχουν έναν ιδιαίτερο δεσμό».

Η πηγή επισημαίνει ότι το απαιτητικό πρόγραμμα του τραγουδιστή και της ηθοποιού και οι μεγάλες αποστάσεις συνέβαλαν στον χωρισμό της 38χρονης και του 28χρονου και ήταν αυτό που προκάλεσε τον χωρισμό τους, έπειτα από δύο χρόνια σχέσης.

«Είναι σε διάλειμμα. Είναι αδύνατο να κάνεις σχέση όταν ο Χάρι θα είναι σε κάθε ήπειρο τον επόμενο χρόνο και η Olivia έχει τη δουλειά της και τα παιδιά της», εξηγεί η πηγή. «Αυτό είναι το σωστό και για τους δύο».

Ο Styles και ο Wilde ακολουθούν χωριστούς δρόμους καθώς ξεκινά την περιοδεία του στη Νότια Αμερική και εκείνη κατευθύνεται στο Λονδίνο για να δουλέψει σε ένα ντοκιμαντέρ, σύμφωνα με άλλη πηγή.

Εν μέσω των δημοσιευμάτων η Wilde ήταν στη συναυλία του Styles την περασμένη Τρίτη στο Λος Άντζελες. Το σχόλιο της πηγής είναι πως «Είναι φίλοι, θα τους δείτε ακόμα μαζί».

«Τα πράγματα ήταν δύσκολα για αυτούς ως ζευγάρι λόγω της περιοδείας του Χάρι, ενώ η Ολίβια χρειάζεται να περάσει χρόνο με τα παιδιά της στο Λονδίνο, όπου είναι με τον Τζέισον». Οι εκπρόσωποι των Wilde και Styles δεν απάντησαν αμέσως τα αιτήματα της Page Six για σχολιασμό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ