Viral βίντεο στο TikTok: Σε τι χρησιμεύει πραγματικά το κόκκινο χριστουγεννιάτικο λαμπάκι

Ο μικρός λαμπτήρας με κόκκινη μύτη που συνοδεύεται από σειρές από γιορτινά λαμπάκια, που βρίσκονται παντού τις χριστουγεννιάτικες ημέρες, έχει μια… άγνωστη λειτουργία που μόλις τώρα ανακαλύπτουν οι άνθρωποι, χάρη σε μια «αποκάλυψη» στο TikTok. Μια γυναίκα μοιράστηκε ένα βίντεο που δείχνει πώς το μικρό κόκκινο λαμπάκι προορίζεται στην πραγματικότητα για να κάνει άλλα φώτα να αναβοσβήνουν.

«Ήταν σαν να γεννήθηκα σήμερα όταν ανακάλυψα σε τι χρησιμεύουν αυτά», έγραψε στη λεζάντα ο χρήστης @VizNelly στο TikTok, στο viral βίντεο.

Αρχικά, αφαιρεί μια λάμπα από μια σειρά από φωτάκια και την αντικαθιστά με την κόκκινη στο κλιπ, που έχει περισσότερες από 19 εκατομμύρια προβολές.

«Περίμενε», λέει. Στη συνέχεια, τα φωτάκια αρχίζουν να αναβοσβήνουν, δείχνει το εορταστικό βίντεο DIY.

@viznelly **I** didn’t know. 🤩🎄☃️ #christmas #diy #home #homedecor #christmastiktok #christmasdecor #houseoftiktok #cleantok #housework #hometiktok #holiday #tips #hacks #hacksandtips #christmastree #navidad #feliznavidad ♬ It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas – Bing Crosby

Οι θεατές ήταν σοκαρισμένοι – με πολλούς να πιστεύουν ότι η μικρή κόκκινη λάμπα ήταν απλώς μια εφεδρική, αν ένα φωτάκι σταματήσει να λειτουργεί.

«Νόμιζα ότι ήταν ανταλλακτικοί λαμπτήρες αν καεί κάποιος», έγραψε ένας χρήστης για τα φώτα που αναβοσβήνουν. Μια άλλη χρήστης σχολίασε: «Φίλε, το μόνο που έπρεπε να κάνουν ήταν να γράψουν κάτι κάπου στο κουτί. Έχασα τόσα χρόνια χωρίς να το ξέρω αυτό».

Παρά τη διαφωτιστική αποκάλυψη για πολλούς Gen Zers, ορισμένοι θεατές έσπευσαν να επισημάνουν ότι η ανακάλυψη δεν είναι κάτι καινούργιο.

«Ως κάποιος που μεγάλωσε στη δεκαετία του ’90… νόμιζα ότι όλοι το γνώριζαν αυτό. Δεν είχαμε πάντα τηλεχειριστήρια!» απάντησε ένας άλλος χρήστης της πλατφόρμας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ